Zari
ohodnotit

ReGenesis [TV seriál]

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu ReGenesis

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2010
vcelku slušný seriál,   který už výběrem herců   prozrazuje, že není zcela   americký. Kanadská produkce   se dost významně liší a je   to znát i zde. I přesto, že   v seriálu vlastně   "zachraňují   svět", nedělají to   nijak bombasticky. Vždy je za   tím nápad a lidé jsou   pravdu lidští, takže i   hlavní hrdinové mají   KAŽDÝ své dobré i špatné   stránky.
Děj seriálu   je koncipován tak, že se   vždy řeší nějaký   případ, ale vždy jeden   velký problém se   žaštiťuje celou sérii.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.12.2010
Děj mi přišel trochu   rozvláčný, chvílemi nudný   a scénář poněkud   roztříštěný. Navíc   možná až trochu příliš   odborný, já sice neměl   problém s porozuměním, ale   pro např. běžného diváka   (obzvláště amerického) to   bude totálně   nesrozumitelný. Jediné   velké plus snad lze   přičíst politické   nekorektnosti seriálu kdy si   vůči USA nebere nějak moc   velké servítky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Godsend

Godsend
Godsend

Naposled navštívené:
Godsend

Godsend
Godsend