Zari
ohodnotit

Modrý kód [TV seriál]

Den třetí (2016) - 3. díl

Další název:
Kůl v srdci
Žánr:
Rok:
2016
Délka:
55 minut
 

Obsah filmu Den třetí

 
Na sídlišti omdlí žena s viditelným poporodním krvácením. Kolemjdoucí jí okamžitě odnáší na urgent. V baru popíjí Rasputin. Snaží se uklidnit gamblera bušícího do automatu. Dochází k potyčce, kdy se gambler napíchne na kůl.

Při prohlídce pacientky zjišťují, že žena již rodila a druhé dítě je zřejmě dvojče. Gambler je přivezen na urgent s propíchnutou plicí. Zároveň je na urgentu cyklista Vítek. Těhotná pacientka je převezena na operační sál, dítě po porodu nedýchá, Vali dítě resuscituje a zachrání. Na urgent přijíždí policie a začíná pátrání po dítěti. Pacient s propíchnutou plící po zjištění, že jej bude operovat Rasputin, vytahuje kůl...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

mavin
Hodnocení:
Přidáno: 17.10.2018
Krávovina
Proč se ústav jmenuje Rubava!?? Lepší a   trefnější by byla kntb v Gottwaldově tam je   ještě víc MudrLantů a odporníků na   všechno!! Tam operaci mozku zvládne i   garážmistr s asistencí uklízečky a bez blbýh   keců a hádek na sále jak v téhle trapárně!   Jednou jsem na to koukal s opravdovým chirurgem a   ten jen kroutil hlavou jak takovou hloupost a   oblbování diváka může vůbec někdo   natočit!?!???


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama