Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu A jdeme do finále

 
Poslední dva týdny před svatbou se Marshall s Lily rozhodnou spát odděleně, aby jejich svatební noc byla o to procítěnější. Ted se pokouší napsat dokonalý proslov, kterým chce ohromit nejen ženicha, ale i jeho celou rodinu, veškeré snahy jsou však záhy cenzurovány. Robin zase pomáhá Lily přibrat do svatebních šatů. Mají na to posledních čtrnáct dní.

Barney se mezitím zúčastní televizní soutěže 'Uhádni správnou cenu'. Věří totiž, že moderátor je jeho vlastním otcem a hodlá mu to v přímém přenostu sdělit.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.2.2013
A jdeme do finále
Protože Barney je vážně frajer, uvítal jsem   tuto epizodu, kde se podíváme do jeho dětství.   Tento lovec žen totiž věří, že moderátor   jedné trapné soutěže (konkrétně se jedná o   pořad 'Uhádni správnou cenu'. Zajímalo by mne,   zda se jedná o skutečnou americkou TV soutěž,   či zda je jen vymyšlena pro tento seriál. Ale   když mi můžeme mít takové věci, jako je   "Kolotoč",   "Riskuj!","AZ-Kvíz", tak   proč by v USA nemohli mít 'Uhádni správnou   cenu').
Lily se zase snaží přibrat. Docela   povedená satira na ženské problémy, které se   většinou naopak snaží do šatů shodit   nadbytečná kila. Třeba jako logika mojí matky,   která si kupuje o dvě čísla menší šaty s   tím, že bude mít aspoň motivaci zhubnout.   Nakonec ja po roce, kdy už jsou o čtyři čísla   menší, někomu věnuje. Jednou také natočím   sitcom o mé rodině, a zaručuji Vám, že bude   mnohem mnohem zábavnější, než to co jste   všechno doposud viděli. Vždyť i Vieweg se   svým jediným dobrým dílem "Báječná   léta pod psa" nechal inspirovat svojí   vlastní rodinou. A dnes je z něj díky tomu   milionář...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Angela Bloomfield

Bloomfield Angela

Dumitru Fernoaga

Fernoaga Dumitru

Adolf Král

Král Adolf

Naposled navštívené:
Angela Bloomfield

Bloomfield Angela

Dumitru Fernoaga

Fernoaga Dumitru

Adolf Král

Král Adolf