Zari
ohodnotit

Into the Badlands [TV seriál]

Další název:
Badlands (prac. název)
Rok:
2015
Délka:
42 minut

Komentáře k filmu Into the Badlands

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2018
Zajímavý počin
Musím říct, že filmů a   seriálů s touto tématikou   jsem v posledních letech pár   viděl a snažím se jim   vyhýbat, protože   kupříkladu taková Revoluce,   to bylo vyloženě špatný,   hlavně vizuálně mi to   nevyhovovalo.

Tohle je opravdu   zajímavé a to z několika   důvodů. Jednak je to po   delší době seriál,   kterému se vyhly různé   více či méně explicitní   sexuální scény, které mi   sice nijak nevadí, ale   nemyslím, že se to prostě   hodí úplně všude. Za   další tu nejsou žádné   střelné zbraně, alespoň v   prvních dvou řadách nebyly.   Což je zajímavé i z jiného   důvodu, protože auta mají,   ropu, výbušniny, určitě by   je uměli i s použitím   dostupných technologií   vyrobit, ale oni ne. Raději   mají evidentně hrubou sílu,   ruce a meče, což je super.   Když už jsem byl u těch aut   a tak, tak to je taky bezva,   protože ta technologie tam   nějakým způsobem je, ale   není závislá na elektřině   vyloženě, jako to bylo   uděláno v té zmiňované   Revoluci, kde prostě   nefungovalo nic a najednou,   jen díky nějakým   přívěškům to zase jako   jelo? Tady se případně   omlouvám, ten seriál jsem   dokoukal asi do šestého   dílu první řady a pak už   mě to vůbec nebavilo, takže   nějaké nepřesnosti v tom   mohou být, ale zpět k ITB.  

Po prvních   dvou řadách jsem nadšený.   Všechny postavy se mi v   podstatě líbí, některé   mám rád, jiné ne, u   některých jsem z rád   přešel k nerad, nebo   nenávidím, ale rozhodně   žádná tam není zbytečná.   Děj je svižný, rychlý,   přímočarý, nejsou tam moc   vedlejší linky, spíš   prostě několik hlavních   dějových linií, které se   vzájemně více či méně   prolínají. Je v tom trochu   mystična, což teda z mého   pohledu být nemuselo a v   poslední době se to taky   přidává kam jen může a to   je trochu škoda. Po konci   druhé řady nějak nevím, co   bude dál a dokud to nebude v   cz, tak se to ani nedozvím,   protože na tenhle seriál se   mi v EN koukat nechce.

Tak uvidíme, kam   se to posune.

Ani tenhle seriál se   nevyhnul tomu hledání   jakéhosi bájného místa,   které prostě lidi asi   potřebují hledat, aby měli   ještě nějakou naději, že   svět není úplně v hajzlu.   To asi k těmhle scénářům   prostě patří.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:45

43 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

09:35 - 10:55

8 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

09:15 - 10:30

28 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chacun sa chance

Chacun sa chance
Chacun sa chance

Naposled navštívené:
Chacun sa chance

Chacun sa chance
Chacun sa chance