reklama
 
ohodnotit

Dobrodružství Arsène Lupina [TV seriál]

Arsène Lupin

Země:
Rok:
1971
Délka:
1350 minut, (26 x 52 minut)

Celkové hodnocení filmu Dobrodružství Arsène Lupina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.7% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.4.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.2.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.6.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2009
ib777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28181minih28181Moulin Rouge (2001) 
Moulin Rouge n
minih10035minih10035Kateřina a její děti (1970) 
Kateřina a její děti n
minih17528minih17528Psi (1978) 
Le Chiens n
minih16316minih16316Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (1988) 
Police Academy 5: Assignment: Miami Beach n
minih58357minih58357Gangster (2007) 
Gangster n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n
minih24625minih24625Přeludy pouště (1982) 
Sarâb n
minih41023minih41023Nevěsta z obrázku (1983) [TV inscenace] 
Nevěsta z obrázku n
minih29218minih29218Angličtina (1993) 
n
minih15325minih15325Pasáček Asaf (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.7 % (11)
4   - Agostino
8   - melakara
7   - Nasudr
7   - satyr
5   - ponorka.ba
6   - MaKy92z
10 - miroslav22
3   - T800
5   - jambroz58
7   - tvo
7   - ib777

TV Program

ČT1 - Kde bydlely princezny (2010) [...

01:05 - 01:25

1 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Lech Walesa

00:25 - 01:20

41 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

00:30 - 01:20

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

00:50 - 01:55

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Kam zmizel kurýr (1981)

URČITĚ PODÍVAT

Kam zmizel kurýr
1. přínos filmu pro diváka:   poměrně veliký, film může   přinášet zájem o vesmír   jako takový, případně o   mystické jevy, nebo i "jen" o   více >

Autor: vesmirny | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.178/0.136