Zari
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Když přestala hrát televize (1982) - 3. díl (11. série)

Další název:
Bakaláři 1982: Když přestala hrát televize; Anténa; Viktorka; Multiservis
Rok:
1982
Délka:
51 minut
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Anténa, Viktorka a Multiservis.“
Popis / Obsah / Info k filmu Když přestala hrát televize
Popisek k povídce "Viktorka":

Manželé Kovářovi oslavují dvacáté výročí svatby a k jubileu si dají společný dárek - novou televizi, kterou pojmenují Viktorka. Přístroj má časté poruchy a z pana Kováře se stane nadšený amatérský opravář, což vede pouze k tomu, že se v domácnosti střídají návštěvy televizních opravářů. Ty si paní Kovářová předchází výbornými obědy a pamlsky, zejména, když manžel není doma.

Kolegyně v práci radí paní Kovářové, aby Viktorku prodala do bazaru a zajistila si služby Multiservisu. Manžel nebude mít možnost televizi opravovat z důvodu smluvních podmínek a navíc bude mít rychlý a perfektní servis. Ale ona se nemůže rozhodnout, a tak dál vyváří panu Maškovi, panu Karlovi i mladému opraváři Honzíčkovi. Jednoho dne přijede na návštěvu matka paní Kovářové, která také přispěla na koupi nového televizoru. Po cestě od autobusu se dámy potkají se všemi třemi opraváři, kteří povídají, jak už se těší na další pochoutky. Doma maminka konstatuje, že za jejího mládí musela žena umět dobře vařit, aby udržela v rodině pohodu, ale nyní stačí, aby uměla zmáčknout knoflík od televize. Na závěr matka pronese: "Ale ty zase musíš vyvářet opravářům!".


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Když přestala hrát televize
POZOR, SPOILER

Do domácnosti starších manželů přibývá nový člen domácnosti. Je to televizor, který dostane jméno Viktorka. Ale bohužel nejde obraz. Tatínkovi to nedá a vrhá se do opravy.

Jeho manželka pracuje jako švadlena, a tak se zde mezi kamarádkami občas pochlubí, jaký je její manžel opravář. Protože ten televizor opravuje neustále a ona sama jej pak nechá opravit odborníky. Ti se dobře najedí a jsou spokojeni. A tak to jde pořád, až se tu jednoho dne objeví maminka.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

09:05 - 09:45

0 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Nejkrásnější treky Evropy

08:45 - 09:15

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro diváky detektivek (...

09:00 - 10:15

5 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:55 - 10:10

10 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Odette Laure

Laure Odette

Naposled navštívené:
Odette Laure

Laure Odette