Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Obsah filmu Uprostřed nicoty

 
Snímek Uprostřed nicoty nabízí nekonvenční směs komedie, dramatu a teenagerovské romance. Roztěkaného a problémového Doriana Spitze (Anton Yelchin – Alpha Dog) posílají jeho adoptivní rodiče na léto ke strýčkovi do malého městečka kdesi v Missouri. Bez jakékoli možnosti odsud uniknout musí pracovat v místním vodním parku, kde se seznamuje se svou novou kolegyní Grace Berry (Eva Amurri – Černá ovce). Grace si tu vydělává peníze na studia lékařské fakulty, protože se nedočkala pomoci od své univerzity, ani od své matky Rhondy (Susan Sarandon – Mrtvý muž přichází), která raději investuje peníze do Graciny mladší a krásné sestry Taylor (Willa...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

ras84
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2012
Uprostřed nicoty (2008)
mierne nadpriemerná dráma/film o živote, ktorú   som si perfektne užil.
film má kvalitný dej,   je dobre zahraný a asi to najdôloežitejšie je,   že i keď som mal celý čas pocit, že je to len   povrchná a usmolená zlátanina, nakoniec vo mne   zanechal príjemný pocit a uvedomil som si, že   niekde hlboko som mladým dílerom vlastne fandil.  
+ neotrepaný dej
+ herci: Anton Yelchin už   ukázal, že to vie a tu zahral perfektne (jeho   postavu človek musí "milovať"). a Eva   Amurri (ktorú som doteraz vôbec neregistroval)   veľmi, veľmi milo prekvapila. možno nie je   sexbomba, ale má svoje čaro a šarm, teda spoň   v tomto filme.
+/- ten neodbytný pocit, že som   to už niekde videl a predsa ma to tak baví
-   koniec mohli trošku dopovedať
- miestami akoby   film strácal dych a tempo


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Uprostřed nicoty (2008)Uprostřed nicoty (2008)Uprostřed nicoty (2008)Uprostřed nicoty (2008)
Reklama