Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Všechny moje lásky

High Fidelity

Další název:
Sex, dievčatá, čokol´vek
Rok:
2000
Délka:
113 minut
„Proč se vlastně rozešel se všemi svými láskami?“
Popis / Obsah / Info k filmu Všechny moje lásky
Třicetiletý majitel obchodu s gramodeskami Rob se po odchodu přítelkyně Laury dostává do krize a přemýšlí o tom, proč ho všechny dřívější dívky opustily, proč nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnává dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou sbírku starých gramodesek a rekapitulovat jednotlivé etapy svého sexuálního života. Ty byly spojené s různými hity, které v té době poslouchal. Rozhodne se, že pěti svým nejdůležitějším milenkám zavolá a sejde se s nimi. Zjišťuje, že se vlastně nerozešly ony s ním, ale že je naopak opustil on, což si nikdy předtím neuvědomil. Díky tomu se snaží stát lepším mužem a začne usilovat o Lauřin návrat.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Všechny moje lásky
Čas od času se mezi hromadou (pod)průměrných břeček, které u nás vycházejí rovnou na videu, objeví nějaký zapadlý poklad, který by si zasloužil nasadit do kin mnohem víc než celá řada filmů, jimž se tohoto privilegia dostalo. Všechny moje lásky jsou jedním z nich. Hlavním hrdinou filmu je Rob (sympaticky přirozený John Cusack), majitel malého krámku s LP deskami, kterému právě jeho dívka dala kopačky. A protože se mu to nestalo poprvé, sestavil si Top 5 nejhorších rozchodů svého života a rozhodl se zjistit, proč se na něj jeho bývalé přítelkyně vybodly.
Všechny moje lásky jsou v nejlepším slova smyslu „malý" film, chytrá a příjemná zábava ze života (a o životě), plná vtipných postřehů a inteligentních dialogů (nejen) o hudbě a mezilidských vztazích. Něco jako modernizovaný Woody Allen bez jeho sarkasmu a ironie, ale s o to větším nadhledem.
Z celého filmu dýchá naprostá pohoda, tvůrci se nesnaží o žádná zásadní stanoviska ani o křečovitou originalitu za každou cenu, a právě proto působí příběh i postavy tak reálně, až máte pocit, že přesně to samé prožíváte i vy sami a podobné lidi potkáváte den co den. Na první pohled to zní (a vypadá) hrozně jednoduše, ale právě o tohle se zoufale snaží celá řada filmů a drtivá většina z nich v tom naprosto selhává. Zkrátka: až uvidíte Všechny moje lásky ve své půjčovně, neváhejte. Nebudete litovat.
Jan Rudovský Total Film 2000/8/113

Autor/Zdroj: Rudovský Jan/Total Film


Popis / Obsah / Info k filmu Všechny moje lásky
Roba právě opustila pittelkyně, což jej přimělo k rekapitulaci nejen pomlnuvšího, ale i mnoha jeho předchozích vztahů a s nimi spojených rozchodů. Postupně si začíná uvědomovat, co vlastně od života a od žen chce, co jim může nabídnout a jak se konečně usadit.
Cinema 2000/10/119

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama