Zari
ohodnotit

Návrat velkého blondýna

Le Retour Du Grand Blond

Další název:
Návrat veľkého blondína (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
92 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Návrat velkého blondýna
Další nechtěné dobrodružství houslisty Francoise Perrina způsobí nový ministr bezpečnosti, který chce nejlepšího francouzského "agenta" osobně poznat. Když se Toulousovi nepodaří tento nápad ministrovi rozmluvit, rozhodne se houslistu sprovodit ze světa, aby nevyšla najevo pravda o smrti plukovníka Milana. Do Ria, kde Perrin právě koncertuje, jsou vysláni dva zabijáci Princ a Fešák a Tolouse informuje ministra o tragické smrti Velkého Blondýna. Jenže zatímco ministr začne organizovat státní pohřeb a udělení řádu Čestné legie, nic netušící houslista najaté vrahy zcela nevědomky zlikviduje. To se Toulouse dozví až po obřadu, stejně jako fakt, že ho kapitán Cambrai podezřívá z vraždy plukovníka Milana i nepohodlného svědka - velkého blondýna. Musí okamžitě jednat a proto odletí do Ria, kde se svým kolegou Perrachem unese Christinu a donutí houslistu ke spolupráci pod pohrůžkou její smrti. Jeho úkolem je navštívit ministra a předstírat při krátkém přátelském hovoru, že je velký špion. Ani kapitán Cambrai však nezahálí a přesvědčí ministra, aby Blondýna pověřil nebezpečným úkolem a prověřil tak, zda je skutečně agentem či nikoli. Zatímco se Perrin v nové roli vrací do Francie, Toulouse zjistí jaké má Cambrai plány a chce je překazit. Toulouse připraví fingované přepadení, při kterém má Perrin útočníky efektně zlikvidovat střelbou i údery karate. Netuší, že Toulouse posledního fingovaného útočníka nahradil skutečným zabijákem, který má Perrina opravdu zabít. Ale i tentokrát houslista léčce unikne, když prostě místo doprava zatočí doleva...

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Návrat velkého blondýna
Houslista Francois Perrin byl zcela náhodně vybrán v davu na letišti jako vějička, na kterou se měl chytit ctižádostivý náměstek velitele tajné služby plukovník Milan. Ten se totiž chystal intrikami zkompromitovat nejvyššího šéfa a obsadit tak jeho místo. Náměstek Milan strojil na záhadného velkého blondýna ty nejdůmyslnější léčky, poslal na něj svou nejsvůdnější a nejschopnější agentku Christinu a pak už měl jediné přání - zlikvidovat ho. Ale vše se mu jaksi vymklo z rukou: Christina se do Perrina zamilovala a do pečlivě nastražených pastí padali především Milanovi lidé a konec konců i on sám.


Autor: aegis

Popis / Obsah / Info k filmu Návrat velkého blondýna
Skvělá francouzská komedie s Pierrem Richardem v hlavní roli: Pierre Richard ve sprárech tajné služby ...
DVD Express


Popis / Obsah / Info k filmu Návrat velkého blondýna
Optimistický nešťastník se zaplete do hry vyšších zájmů. Jedná podle svých vzorů, které zná z plakátů, knih a kina. James Bond z něj zřejmě nikdy nebude, ale přesto neztrácí naději.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály distributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

46 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Karel III., monarcha a člověk

20:00 - 21:05

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

36 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:45

41 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
El diablo también Ilora

El diablo también Ilora
El diablo también Ilora

Naposled navštívené:
El diablo también Ilora

El diablo también Ilora
El diablo también Ilora