Zari
ohodnotit

Hra na svádění [TV film]

Getting Played

Rok:
2006
Délka:
84 minut
„Kdo si s kým vlastně ve skutečnosti hraje?“
Popis / Obsah / Info k filmu Hra na svádění
Andrea je stárnoucí herečka, která nemá žádný trvalý vztah, a přibývající léta nese dost těžce. Tyto okolnosti ji donutí vymyslet ďábelskou sázku pro své stejně staré kamarádky Lauren a Emily. Sejdou se v restauraci a vsadí se, že svedou prvního pohledného muže, který projde dveřmi. Podmínkou je, že mají jen jeden pokus, jednu noc a vášnivé milování musí být zaznamenáno na videu jako důkaz. Po chvíli přichází velmi pohledný a úspěšný muž jménem Mark a hra může začít. Jako první je na řadě Andrea, která muže osloví, nechá se pozvat na večeři a po ní oba skončí v jejím bytě, kde si všechno pečlivě nahrává na videokameru. Když chce ale druhý den přítelkyním předvést důkaz, na kameře nic není. Na řadě je Lauren, té se brzy podaří dostat Marka do postele, ale ani ona to nemůže prokázat. Poslední je Emily, její cesta k Markově ložnici však bude úplně jiná.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hra na svádění
Tři krásné kamarádky, které nemají problém získat každého muže, který je zaujme, se rozhodnou uzavřít sázku. Ta spočívá v tom, že si jako kořist vyberou náhodného chlapa, kterého žádná z nich nezná a budou mít jednu noc na to, aby ho svedly. Náhle sa však úlovkem stává někdo jiný...

Zdroj: Nova (krátká synopse)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Hra na svádění
Populární herečka Andrea, která si je vědoma své krásy a přitažlivosti u opačného pohlaví je opuštěna svým přítelem, což poměrně otřese jejím sebevědomím. Z toho důvodu uzavře sázku se dvěma svými stejně pohlednými kamarádkami, aby si všechny tři dokázaly, že když žena chce, dokáže získat jakéhokoli muže. Předmět sázky je jednoduchý - všechny tři se jedna po druhé pokusí svést prvního muže, který projde dveřmi luxusní restaurace, ve které se tyto dámy sešly. Podmínkou je, že každá má jen jeden pokus, jednu noc a aby vyhrála, musí s daným mužem mít sex nahraný na videu jako důkaz. Do restaurace přijde velice pohledný a dle informace od číšníka svobodný, bohatý a úspěšný muž, což znamená, že hra může začít. Zůstává ale otázkou, kdo si s kým vlastně ve skutečnosti hraje ? Kdo koho klame a tahá za nitky ? :)


Autor: Anette

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
J.E. Freeman

Freeman J.E.

O jídle (Eating)

O jídle
Eating

Naposled navštívené:
J.E. Freeman

Freeman J.E.

O jídle (Eating)

O jídle
Eating