Zari
ohodnotit

600 kilo zlata

600 kg d'or pur

Další název:
Honba za zlatým pokladom (SK)
Země:
Rok:
2010
Délka:
96 minut
„Zvítězí touha po bohatství a nebo základní lidský instinkt?“
Popis / Obsah / Info k filmu 600 kilo zlata
Zvítězí touha po bohatství nad základním lidským instinktem? Společnost Canadian Gold těží zlato v povodí řeky Essequibo v Guyaně. Její ozbrojené gerily terorizují usedlosti drobných zlatokopů a snaží se je vyhnat z nalezišť. Virgil, pilot vrtulníku, který zásobuje tábory prospektorů, tyto praktiky dobře zná. Po letech úmorné dřiny teď zatoužil po větší rybě – láká ho zlato, které společnost ukrývá ve svých sejfech. S přáteli proto vymyslí plán, který měl rozhodně šanci na úspěch… Jejich helikoptéra však musí i se vzácným nákladem nouzově přistát a oni se ocitají uprostřed zeleného pekla. Další cestu deštným pralesem pak provází všudypřítomné nebezpečí. Kromě obtížného hmyzu a jedovatých hadů jsou to především jejich pronásledovatelé, kteří chtějí ukradené zlato dostat za každou cenu zpět.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu 600 kilo zlata
Francouzský režisér Eric Besnard natočil dobrodužný film, ve kterém je hlavním hrdinou pilot vrtulníku Virgil (Clovis Cornillac), který zásobuje tábory prospektorů. Pracuje pro společnost Canadian Gold, která těží zlato v povodí řeky Essequibo v Guyaně. Virgil se po létech dřiny rozhodne ukrást zlato společnosti, která terorizuje místní obyvatele a drobné zlatokopy. Loupež se podaří, ale situace se zkomplikuje, když helikoptéra na útěku s pokladem musí pro poruchu nouzově přistát. Virgil se svými přáteli se ocitá uprostřed džungle a musí čelit se svými komplici všem jejím nástrahám. Navíc mají v patách drsné pronásledovatele, kteří mají za úkol dostat zlato zpět společnosti.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu 600 kilo zlata
Spoločnosť Canadian Gold ťaží zlato v povodí rieky Essequibo v Guyane. Jej ozbrojené gerily terorizujú usadlosti drobných zlatokopov a snažia sa ich vyhnať z nálezísk. Virgil (Clovis Cornillac), pilot vrtuľníka, ktorý zásobuje tábory prospektorov a tieto praktiky dobre pozná, po rokoch úmornej driny zatúžil po väčšej rybe – láka ho zlato, ktoré spoločnosť ukrýva vo svojich sejfoch! S priateľmi preto vymyslí plán, ktorý mal rozhodne šancu na úspech... Ich helikoptéra však musí i so vzácnym nákladom núdzovo pristáť a oni sa ocitajú uprostred zeleného pekla. Ďalšiu cestu dažďovým pralesom potom sprevádza všadeprítomné nebezpečenstvo - okrem otravného hmyzu a jedovatých hadov sú to predovšetkým ich prenasledovatelia, ktorí chcú ukradnuté zlato dostať za každú cenu späť...

Zdroj: Markíza


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

14:55 - 15:55

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství královských paláců

14:40 - 15:25

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:30

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kapitánská dcerka (Russkiy bunt)

Kapitánská dcerka
Russkiy bunt

The Steel Lady

The Steel Lady
The Steel Lady

Naposled navštívené:
Kapitánská dcerka (Russkiy bunt)

Kapitánská dcerka
Russkiy bunt

The Steel Lady

The Steel Lady
The Steel Lady