Zari
ohodnotit

Záskok

Vikaren

Další název:
The Substitute; Učitelka
Žánr:
Země:
Rok:
2007
Délka:
93 minut

Komentáře k filmu Záskok

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
ZuzikD
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2012
SEVERSKÁ FILMOVÁ ZIMA v   Kině Atlas. Netypická   pohádka pro děti, no pro   děti, spíše pro dospělé.   Netypické, zábavné, dobré.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.9.2012
Vikaren
Dánská specialita na kterou   jsem narazila opět náhodou.   Film se netají tím, že je   vlastně jak pro děti tak pro   dospělé, ale na své si   přijdou spíš děti, i když   já jsem byla z filmu   poměrně nadšená.
Děti hráli hodně   slušně a samozřejmě filmu   vévodí spíše Paprika   Steen, která byla   nezapomenutelná a tak si   přijdou i na své dospělá   generace, obzvláště ve   scéně, kdy nastoupí do   třídy poprvé to je asi   nejvydařenější scéna z   celého filmu.
Na jednu   stranu film by na tom mohl   být lépe, kdyby nám tvůrci   od samého začátku   neukázali, kdo vlastně paní   učitelka je, a nechat diváka   tápat, to by mělo mnohem   větší efekt, ale bohužel   se tak nestalo.
Jinak   Paprika mě zaujala a tak se   rozhodně podívám i na   nějaké její jiné filmy.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.9.2012
Ufonka jménem Paprika
Na snímek jsem dostal tip od   uživatelky   hledaseniki,a....
nebylo to špatný,ale je   to snímek spíš pro   děti.Fantasy přiběh o   učitelce mimozemšťance   proti které bojuje celá   její třída,děti znají   pravdu jen rodiče jim   nevěří.Já musím napsat   že ty děti ze severu byly   ošklivější a   strašidelnější než celá   učitelka:)Strašidelné to   moc nebylo,napínavé   chvilkama,já se spíš   smál.Jak říkám pro děti   super fantasy   podívaná.Herečka Paprika si   moje sympatie taky moc   nezískala.Dávám 6 :)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Vysněný život (Con Man)

Vysněný život
Con Man

Ze staré drogerie

Ze staré drogerie

Mark Cuban

Cuban Mark

Naposled navštívené:
Vysněný život (Con Man)

Vysněný život
Con Man

Ze staré drogerie

Ze staré drogerie

Mark Cuban

Cuban Mark