Zari
ohodnotit

Vládcové Marsu [Video]

Princess of Mars

Rok:
2009
Délka:
93 minut
„Klasické dobrodružné sci-fi, které inspirovalo film Avatar.“

Komentáře k filmu Vládcové Marsu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2012
Film se do jisté míry   snaží napodobit atmosféru   starších dobrodružných   filmů, ale je otázka do   jaké míry se mu to daří.   Zkrátka celkem slušná   podívaná na nudné   víkendové odpoledne a snad   jen škoda toho trochu   nezvládnutého závěru co   měl tendenci už poněkud   nudit.
clara.bow
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.5.2010
John Carter
Pro mne je to první filmové   zpracování sci-fi   příběhů z mého dětství,   kterou jsem v prvním vydání   z roku 1925 hltala jedním   dechem. E.R. Burroughs   současně napsal mnou   milovaného Tarzana a jeho   dobrodružství. Není co   dodat. Neočekávejte vůbec   nic převratného - pro mne je   tento film zklamání....
Ergon
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Zklamání
Chápu, že se do filmu   nevejde všechno co se dá   popsat v knize a každej má   svojí vlastní   představivost, ale z   jižanskýho gantlemana dob   války severu proti jihu   udělat novodobýho vojáka, z   drobný černovlasý princezny   z rudou kůží kozatou   blondýnu, hlavního   nepřítele teroristu ze   zěmě kterej se v knížce   vůbec nevyskytuje, z vojáka   Kantos Kana inženýra a   vůbec překroutit celej děj   do suchý zápletky, to už je   i na mě trochu moc.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama