Zari
ohodnotit

Visitor Q

Bijitâ Q

Další název:
Bijitâ Kyû / Bidžitá Q
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
84 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Visitor Q
Redaktor Kiyoshi připravuje pro televizní pořad reportáž o současné mládeži. V hotelovém pokoji se setkává s mladou prostitutkou a místo rozhovoru se s ní vyspí. Vzápětí zjišťuje, že je to jeho dcera. Kiyoshiho syn je ve škole šikanován spolužáky a svůj vztek si vybíjí na matce, která je závislá na heroinu a na drogy si vydělává v sadomasochistickém salónu. Postupně se děj zabývá jednotlivými členy rodiny, kteří hledají únik od nefunkční rodiny a složitých vztahů ve svým soukromým úchylkám. Až za pomoci návštěvníka prochází každá z postav změnou a nachází si vlastní místo v rodině.


Autor: Hugin

Popis / Obsah / Info k filmu Visitor Q
POZOR SPOILER!

U mladé sexuální pracovnice je reportér Kyioshi. Má s ní udělat rozhovor, ale on se s ní vyspí. Ona mu řekne cenu za sex a jdou na to. Je to jeho dcera. Nějaký mladík jej pak praští zezadu do hlavy kamenem.

Kyioshiho syn Takyua mlátí matku, kvůli zubnímu kartáčku. Ostatní kluci mu do okna pouštějí petardy. Kyioshi dostane ránu kamenem ještě jednou. Muže, co ho bacil neviděl, proto jej přivede domů a sdělí, že u nich chvíli zůstane. Později je svědkem šikany svého syna. Nezasáhne, jen to natáčí. Jeho zbitou manželku si prohlíží zákazník, ona je totiž lehká ženština v sadomaso salónu. Když se vrátí domů, oddá se mládenci, který bacil jejího muže. Pak při večeři po ní mrskne Takyua miskou, což ji naštve a hodí po něm dranžírák. Vtom opět přicházejí kluci, aby jej strašili petardami. Kyioshi opět natáčí. Druhý den chce natáčet šikanu znovu, ale pohádá se s kolegyní a při jejím pokusu o znásilnění ji usmrtí. Mrtvolu pak ukryje a to vše natáčí jeho návštěvník. Původní záměr mrtvou rozřezat je zamítnut a začnou se dít věci. Nejen mrtvola hraje hlavní roli, ale i další - totiž ti, kteří opět přišli šikanovat…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

06:25 - 07:15

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Dcery a synové divočiny

06:50 - 07:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

06:55 - 07:45

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:00 - 07:30

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Slepci (Blinded)

Slepci
Blinded

Naposled navštívené:
Slepci (Blinded)

Slepci
Blinded