Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Velká fuška

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2013
Tak za první se divím, že   to tady ještě nikdo   nehodnotil - to je   zvláštní, není to přece   zas tak starý film.Nijak mě   to sice nepálí, ale udivuje   mě to :-).

K   filmu :
Musím se   přiznat, že představitele   hlavního hrdiny - Gary   Stretch - vůbec ho neznám a   tady jsem ho viděl zřejmě   poprvé ve filmu.Strhujícím   výkonem mě sice nezaujal -   spíš tím pro mně   neznámým   "ksichtem".
K   ději filmu se nebudu   vyjadřovat - základem je   zřejmě "bratrská   láska", sice kapku jiná   než ...., ale je to tak.
Tahákem by aspoň trochu   mohl být Vinnie Jones v roli   drsného policajta, ale mezi   námi - role pro něj jak   vyšitá, ovšem taky nic moc   exktra.

A   ještě je tu jedna věc, na   kterou musím upozornit, to   tvůrci vyloženě   posr...pokazili.Ta   přestřelka ke konci filmu...   netrefit se se   "Sniperem" na tři   metry ???... :-D - minimálně   divné.
Každopádně   ten úplný konec - není   vůbec špatný :-).Ale nebudu   tu nic prozrazovat.
Za   mě za 5 bodů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama