Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Únosy bez výkupného

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
Arco
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2006
Super, dá se to sehnat?
Velice krásně ztvárněno.   Pan Eisman ukázal, že je Pan   režisér. Téma ale hrůzné,   když to domyslíme. Líbil se   mi hlavně Bořivoj Navrátil   jako prof. Jansch a Josef   Langmiler jako generál Dorn.   Komisař Hard (Josef Somr)taky   nebyl špatný, ale očekával   bych na hlavního klaďase   tvrdšího hrdinu). A Dina   Dinstová byla taky perfektně   ztvárněná. Škoda, dávali   to v TV (snad) jen v   premiéře někdy na podzim   roku 1983 a den poté   dopoledne (jak bylo zvykem) v   repríze. Pak už jsem o tom   filmu nikdy neslyšel. dá se   to někde sehnat na DVD?   Kdybych měl tehdy video,   nahrál bych si to. Tehdy jsem   byl 10letý kluk a díval jsem   se na to jako na horor,   několik let poté jsem se   bál jít k holiči, aby mi   taky neanalyzovali vlasy a   nevytipovali mě k tomu   podtlakovému zmrazení. Dnes   vím, že to je nesmysl, ale   jako pohádka docela dobrý.   Jen ten konec byl smutný,   čekal jsem, že z toho Mikea   vysekají nebo aspoň že   přitom Linda neumře. V knize   to tak není, má to mít   otevřený konec. Proč Mike   matku ve filmu zabil? Barvy   super, modrá kůže se   vždycky jeví oteklá a   mrtvolně přízračná. A   tady si maskéři dali   zvlášť záležet.
A   podle kolegy, co to jako   dítě rovněž viděl, byla   velice dobře udělaná   Lindina smrt v hale po   rozbití skafandru - ihned   popraskání obličejových   cév a masivní krvácení s   následným zadušením. To,   co se stalo některým   kosmonautům. Chtěl bych to   vidět dospělýma očima,   popř. to mít na DVD. Jak by   to asi přetočili v   Hollywoodu?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama