Zari
ohodnotit

Stanice číslo 76

Space Station 76

Další název:
Space Station 76
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
93 minut
„Vítejte v budoucnosti ve stylu 70. let!“

Komentáře k filmu Stanice číslo 76

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2014
Skvěle a hlavně vtipně   rozehrané minidrama zasazené   do sterilního prostředí   kosmické stanice   připomínající bouři ve   sklenici vody. Každý má   své tajemství, své zájmy,   cíle a ambice. Emoce   stoupají až ke střetu   všech postav, který náhle   ztiší přilétající   asteroid. Na stanici se opět   rozprostírá zdánlivý klid   a letargie. Film plný   vtípků, mnohdy skrytých či   jen jemně naznačených,   někdy na natvrdo podaných.   Zkrátka tenhle film není pro   každého, ale já se osobně   u toho královsky bavil.
RM
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.9.2014
Mno, kdosi někde napsal, že   to není film pro každého.   Žel, měl pravdu :-) Tohle   vážně ustojí (dokoukají   do konce) jen zarytí   fanoušci (jen nevím čeho -   parodií??)
rimmerova-motorka
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.9.2017
Že jde o nízkonákladovku by   mi tolik nevadilo. Většinou   jsou takové filmy dobré.   Vadí však absence   jakéhokoli příběhu.   Všichni tu onanují,   souloží a plkají.   Překvapí přítomnost   slavných herců, nicméně   film to nezachránilo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama