Zari
ohodnotit

Špína

Další název:
Filthy
Žánr:
Rok:
2017
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
20.4.2017

Komentáře k filmu Špína

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2018
Trochu mi mrzelo, jak jsme   vykreslovaní jako   bezskrupulentní hajzlové,   pasivní nebo zapšklí   kriplové, ale budiž. Stejně   tak přivírám oči nad pár   scénami z léčebny. Dějová   linka srozumitelná,   čitelná, silná,   pochopitelná, emotivní a   doprovázená skvělým   hereckým výkonem hlavní   protagonistky.
peginka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.2.2018
Byla jsem na film docela   zvědavá, ale že bych to   musela vidět podruhé, to   teda ne. Trochu nevěrohodné,   jak to znásilnění, tak   sezení v psycholéčebně,   kde lékařka nechá mluvit   pacienty kanálnickou mluvou   (třeba to na Slovensku   tolerují). Navíc jsem místy   měla pocit, že blbě   slyším, takže zvuk taky nic   moc. Ale ta dívčina to   hrála docela dobře, proto 4   hvězdičky.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.2.2018
To znásilnění (tedy pokud   to vůbec bylo), to byl snad   vtip ne? Matka doma, brácha   doma, dveře nezamčené… A   přitom stačilo přidat do   scénáře větu o tom, že   oba někam jedou. Neeee, nic   takového. Takže učitel   znásilňuje v plném domě,   ona ani neřve, když to   začne a při tom ví, že   jsou kolem lidi. Tak   nevěrohodné rape jsem   opravdu ještě neviděl. Tak   mám pocit, že slovenská   filmová škola spěje tam,   kam řekla Lena hned na   začátku filmu při rozhovoru   s kamarádkou. Úvodní   sezení v léčebně mne   neskutečně pobavilo, to byla   komedie, jak má být. Také   pozdější dialogy opravdu   stojí za poslech a ty také   hodnotím dvacítkou. Možná   bych dal více za   propracovanější závěr   kantor - činka, ten se   nepovedl vůbec. Což je   škoda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ian McShane

McShane Ian

Naposled navštívené:
Ian McShane

McShane Ian