reklama
 
ohodnotit

Sex a svobodné dívky

Sex and the Single Girl

Další název:
... a svobodné dívky
Rok:
1964
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Sex a svobodné dívky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2008
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.12.2007
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23895minih23895Zlato z Nevady (1954) 
The Yellow Mountain n
minih39735minih39735Rodičovský rok 1 a kojení (2005) 
n
minih7644minih7644Filosofská historie (1937) 
n
minih25863minih25863Noc v Roxbury (1998) 
A Night at the Roxbury n
minih49485minih49485Nevídáno, neslýcháno (1958) 
Ni vu, ni connu n
minih47104minih47104Vesele, jen vesele (1948) 
On Our Merry Way n
minih63656minih63656Casterbridžský starosta (1978) [TV minisérie] 
The Mayor of Casterbridge n
minih20229minih20229Škola otců (1957) 
n
minih117099minih117099Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) [2k digital] 
Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann n
minih31968minih31968Děti století (1999) 
Les enfants du siécle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 %
8   - clara.bow
5   - Michal.
7   - Zdenek13
5   - karesm
2   - pet007
3   - tatakarel
8   - Bernhardin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145807
Osobností: 619759
Fotografií: 545935
Plakátů: 261029
Obsahů a biografií: 133657

Poslední komentáře

Extant (2014) [TV seriál]

Extant
"Akční" ministryně s   podobou Hillary, místo   hybridů dosaďme součastnou   globální i-hrozbu a   voilà...až na tu Hillary to   všechno do více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Ohňostroj (2003) [TV film]

Ohňostroj
Příběh je opět velice   akční a jenom napovídá,   že ne všude se dodržují   pokyny a předpisy o   bezpečnosti práce, auta   řídí slepí řidiči, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

A.I.: Umělá inteligence (2001)

A.I.: Umělá inteligence
Zajímavý námět na film. Je   to povedené drama o robotovi   s lidskými city. Co stojí za   zmínku je také výkon H. J.   Osmenta. Akorát mi nějak více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Klasický americký   duchařský film, který s   tím, co se v domě tenkrát   po vraždách údajně dělo,   nemá moc společného. Pro   mě je to zkrátka další   tuctový horor tohoto typu.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 5 / 10

Cesta do Číny (1983)

Cesta do Číny
Akční romantika nejvíce   připomínající   dobrodružství Indiana   Jonese, jehož první díl byl   natočen o dva roky dříve.   Je známo, že více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.225/0.185