reklama
 
ohodnotit

Sex a svobodné dívky

Sex and the Single Girl

Další název:
... a svobodné dívky
Rok:
1964
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Sex a svobodné dívky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2008
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.12.2007
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15219minih15219Othello (1995) 
Othello n
minih41666minih41666Vraždy v Midsomeru (1997) [TV seriál] 
Midsomer Murders n
minih5565minih5565Červená ještěrka (1948) 
n
minih7064minih7064Dva na cestě (1967) 
Two for the Road n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih25121minih25121Město andělů (1998) 
City of Angels n
minih38283minih38283Bídníci (2000) [TV minisérie] 
Les Misérables n
minih7072minih7072Dva nosáči tankují super (1984) 
Zwei Nasen tanken Super n
minih44685minih44685Hotel Sodom 2 (1995) [Video] 
Hotel Sodom 2 n
minih35448minih35448Teror ve vlaku (2002) 
Derailed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
8   - clara.bow
5   - Michal.
7   - Zdenek13
5   - karesm
2   - pet007
3   - tatakarel
8   - Bernhardin

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

11 minut již uběhlo
139 minut zbývá do konce

ČT2 - Co vidí, kdo nevidí

02:10 - 02:40

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

02:20 - 03:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

01:50 - 02:40

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.135/0.101