ohodnotit

Sex a svobodné dívky

Sex and the Single Girl

Další název:
... a svobodné dívky
Rok:
1964
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Sex a svobodné dívky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.9.2008
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.11.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
6.12.2007
Bernhardiner
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37529minih37529Blade: Trinity (2004) 
Blade: Trinity n
minih43213minih43213Bílá hraběnka (2005) 
The White Countess n
minih4022minih4022Bílá tvář na Divokém západě (1952) 
n
minih10173minih10173Když rozvod, tak rozvod (1982) 
Když rozvod, tak rozvod n
minih8752minih8752Hrozba smrti (1989) 
Road House n
minih25501minih25501Mercury (1998) 
Mercury Rising n
minih4382minih4382Bob, Caroline,Ted a Alice (1968) 
Bob & Carol & Ted & Alice n
minih9257minih9257Jáchyme, hoď ho do stroje (1974) 
Jáchyme, hoď ho do stroje n
minih70031minih70031Sestra jeho komorníka (1943) 
His Butler's Sister n
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
8   - clara.bow
5   - Michal.
7   - Zdenek13
5   - karesm
2   - pet007
3   - tatakarel
8   - Bernhardin

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

95 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Pavel Tománek, profesor nanote...

03:50 - 04:05

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

35 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:40 - 06:40

10 minut již uběhlo
170 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279986
Obsahů a biografií: 141644

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.135/0.105