reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Sekta

La setta

Další název:
The Sect
Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
125 minut

Celkové hodnocení filmu Sekta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.1.2017
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.7.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2011
Albertosaurus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.6.2014
Lampernaqui
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2005

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9772minih9772Jsem nebe (1970) 
n
minih29496minih29496Řezník, kněz a prostitutka (2000) 
Picking Up the Pieces n
minih4808minih4808Burani z Beverly Hills (1993) 
The Beverly Hillbillies n
minih16661minih16661Poslední zůstává (1996) 
Last Man Standing n
minih28557minih28557Americká stopa (1999) 
Six-Pack n
minih6316minih6316Diplomatická imunita (1991) 
n
minih24538minih24538Půlnoční kolona (1972) 
Půlnoční kolona n
minih52032minih52032Les mrtvých (2009) [TV film] 
Les mrtvých n
minih82759minih82759Zombi 4 - Oltre la morte (1989) 
Zombi 4 - Oltre la morte n
minih88160minih88160Táta jak má být (1995) 
Man of the House n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.9 %
1   - marci22
8   - Faustka
3   - oulisna
6   - rosta12
8   - Albertosau
5   - Nik
6   - Lampernaqu
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141552
Osobností: 606344
Fotografií: 526474
Plakátů: 253936
Obsahů a biografií: 130297

Poslední komentáře

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Film jsem viděl poprvé,   když jsem vyšel devítiletku   a byl to první film, na   který jsem mohl jít večer   do kina, bez obavy, že mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.212/0.193