Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Rosenkrantz a Guildenstern jsou mrtvi

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
shizuka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2008
Jeden z mych nejoblibenejsich   filmu.   Inteligentni,krasne,velmi   vtipne dilko(vynalezy a hra na   otazky prvotridni).Gary Oldman   podal dalsi ze svych uzasnych   hereckych koncertu a s   T.Rothem se zde vyborne   doplnuji.Tento film,stejne   jako divadelni hra, podle niz   byl stvoren, je nebojim se   rict genialni.Film, ktery by   si rozhodne mel pustit   W.Shakespeare:).
pájka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2004
Nejlepší nevinná komedie
Na tomto filmu se mi líbí,   že je tu nevinný, ale   přesto vtipný styl žertu!   Nejlepší scénou bych   nazvala scénku ,,Hra na   otázky,, a scénku, když   jsou na lodi! skvělé jsou i   výkony herců: Garyho   Oldmana, Tima Rotha, Richarda   Dreyfusse i Iaina Glena. Pokud   jste tento film neviděli a   máte rádi anglický humor,   tento film mohu jenom   doporučit!
Salám
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.7.2016
Dlouhé a nudné
Na film jsem byl zvědavý,   četl si recenze,čekal, že   budu mile překvapen, ale   bohužel. Hamletovské   milionkrát omílané téma,   sice jinak, ale jakmile znáte   pojintu,je to nuda. Dlouhé   dialogy, které se tváří   honosně,ale v podstatě nic   neříkají. Zamotaný děj,   bez posloupnosti. Vidíme   finální smrt několikrát   během filmu.
Ke konci   mě hnala myšlenka, že se   něco musí stát....ale nic   se nestalo...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Melánia Munková

Munková Melánia

Roberto Villa

Villa Roberto

Naposled navštívené:
Melánia Munková

Munková Melánia

Roberto Villa

Villa Roberto