Zari
ohodnotit

Rockerky

The Banger Sisters

Další název:
Rokerky
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
97 minut
„Bývalé rockerky a nejlepší kamarádky se znovu setkávají po dvaceti letech…“

Komentáře k filmu Rockerky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.2.2012
The Banger Sisters
Poměrně obyčejný   příběh, který mne ale   docela překvapil ač jsem to   vůbec nečekala. Velkou   radost mi udělal hlavně   Geoffrey Rush, který neměl   chybu a na můj vkus dostal   hodně málo prostoru. Goldie   Hawn si zahrála opět   bláznivku, což jí rozhodně   sedí. Pár dobrých vtipů   tam bylo, takže jsem se i   zasmála a to jsem ani   nečekala. Jinak film ve mě   nevyvolává mnoho nadšení a   rozhodně mi ho stačilo   vidět jednou, ale rozhodně   toho nelituju. Jinak sbírka   rockových ptáků mě dostala   :-)
Faye
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2007
Přestože svět trochu   změnil dekorace, dá se   pokračovat ve   „vystoupení“. Lavinii už   nakazila stařecká   zasmušilost a najednou k ní   vtrhnou vzpomínky, které   naštěstí, nestihne   „schovat do skříně“. A   i když svět změnil dekorace   „všechno je béžové“   ... stačí si pustit k sobě   někoho, kdo sice bude ... „   jako špína v krásném   světě“, ale pomůže jí   najít její ztracené   „já“. „Rockerky“   béžové nejsou.
Saara77
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Milá zábava
Nijak jsem se nenudila a   některé scénky stojí za to   vidět víckrát. Ženský   film o setkání po letech. A   Geoffrey Rush je prostě   báječný.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Krátké léto (Kort är sommaren)

Krátké léto
Kort är sommaren

Naposled navštívené:
Krátké léto (Kort är sommaren)

Krátké léto
Kort är sommaren