reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Rexík [TV seriál]

Reksio

Další název:
Příhody psa Reksíka / Pejsek Rexík
Země:
Rok:
1967
Délka:
10 minut, 65 x 10 min., 1967 - 1988
„Hrdina populárního polského kresleného seriálu baví již několik let děti na celém světě“

Celkové hodnocení filmu Rexík

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.6% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.10.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2008
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2011
honza_cz_54
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.12.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.6.2008
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2014
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.12.2007
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
IGORKO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.11.2010
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.4.2009
Zmijedovata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.9.2009
jelinem
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2007
deuska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
Technotronic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.5.2008
Greenday15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19290minih19290Snídaně u Tiffanyho (1961) 
Breakfast at Tiffany's n
minih15599minih15599Peklo Manitoby (1965) 
Die Hölle von Manitoba n
minih43730minih43730Smrti napospas (2006) 
Los Abandonados n
minih20095minih20095Šakal (1997) 
The Jackal n
minih54537minih54537O čem se nemluví (2002) [TV seriál] 
Vivir así n
minih62262minih62262Ca$h (2010) 
Ca$h n
minih60350minih60350Démoni Petrohradu (2008) 
I demoni di San Pietroburgo n
minih36338minih36338Básníci a mudrci (2003) 
n
minih44308minih44308Vincentův svět (2004) [TV seriál] 
Entourage n
minih54274minih54274Miloš Forman: Co tě nezabije... (2009) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.6 %
8   - ignac1
7   - Faye
9   - satyr
6   - Kmotr95
7   - mancika.n
5   - honza_cz_5
8   - tvo
5   - Kotrca
8   - Chroust-Sp
9   - Brosis
6   - keddy
8   - karesm
3   - IGORKO2
9   - kitpos
10 - Zmijedovat
8   - jelinem
7   - deuska
10 - Technotron
5   - Greenday15
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141595
Osobností: 606532
Fotografií: 526566
Plakátů: 253980
Obsahů a biografií: 130305

Poslední komentáře

Fantastická zvířata a kde je naj...

Fantastická zvířata a kde je najít
Trochu jsem se bál, že po   velkolepé sérii o Harrym   Potterovi to bude prudký pád   dolů. Ale naopak i tenhle   film se skvěle drží na   více >

Autor: bud.spencer1 | Hodnocení: 10 / 10

Spalovač mrtvol (1968)

Spalovač mrtvol
Film je tak na jedno   shlédnutí a už se k němu   nevracet. Ani Chramostová ani   Hrušínský nejsou mojím   šálkem kávy. Chramostová,   do doby, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Srdečné pozdravy z Ruska (1963)

Srdečné pozdravy z Ruska
Jako dobrodružná komedie to   bylo dobrý. Agenti z   Bulharska, Ruska, Turecka,   Anglie, nechyběl ani velký   cikánský gang a do toho J.   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Prověrka osudem (1971)

Prověrka osudem
Sovětský ´trezorový´   snímek z období 2. světové   války ukazuje nelichotivý   osud vojáka, který se vzdal   Němcům a začal s nimi   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Příroda vers. kapitalismus...

Tohle je náš svět
Po úvodních minutách filmu   jsem si zalebedil, pohodička   – užiju si krásnou   pohádku o tom, jak je   skvělý alternativní život   mimo více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.34/0.316