Zari
ohodnotit

Rekonstrukce

Reconstruction

Další název:
Rekonštrukcia (SK)
Země:
Rok:
2003
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
12.2.2004
„Jedna žena, jedna noc, jedna volba.“

Komentáře k filmu Rekonstrukce

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
olgab
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.9.2013
Po přečtení oficiálního   textu distributora mi   přijde,že měl být film   natočen trošku jinak,lépe   pochopitelný.Nebo jinak   sestříhaný.Já se   přiznám,že mi to přišlo   trochu zmatený.
Pardal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Celkem povedená Dánská   zajímavost, podle toho co   jsem si přečet tak autora   tohoto snímku hodně lidí   rádo srovnává s Lynchem,   ale to považuji spíše za   módní vlnu vše srovnávat s   touto ikonou než za pravdu...   Autor totiž tento příběh   natočil svým osobitým   stylem, netají se   vykonstruovaností příběhu   a jindy tolik kritizovanou   nerálnosti (typu, to by se ve   skutečnosti nestalo). V   rekonstrukci je z tohoto   problému zajímavost, i když   mě trochu zklamal konec když   čekáte na nějaké to   rozuzlení... Nicméně   poslední věta filmu mě   donutila o tomto díle   přemýšlet trochu jinak než   o jiných filmech čímž si   získal moje sympatie... Jinak   chválím ještě skvělý   střih a jakési severské   charizma které bývá často   ozdobou snímků z těchto   končin.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jan Kobler

Kobler Jan

Naposled navštívené:
Jan Kobler

Kobler Jan