reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Pučálkovic Amina [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
8 minut, 11 epizod
Premiéra v ČR:
14.12.2004
„Vyprávění o trampotách s nalezeným štěnětem podle humorné knížky Jindřicha Plachty“

Celkové hodnocení filmu Pučálkovic Amina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2011
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.8.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.1.2010
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.3.2007
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.1.2015
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.5.2009
dorothea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2009
5000
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih137508minih137508Kamenná zpráva z pravěku (2014) [TV film] 
Kamenná zpráva z pravěku n
minih58700minih58700Agora (2009) 
Agora n
minih43112minih43112Honba za diamanty (1999) 
Diamonds n
minih62584minih62584Centurion (2010) 
Centurion n
minih129729minih129729Labyrint: Zkoušky ohněm (2015) 
Maze Runner: Scorch Trials n
minih14276minih14276Nic než trable (1991) 
Nothing But Trouble n
minih45654minih45654Nemocnice na kraji města ...nové osudy (2007) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města ...nové osudy n
minih46076minih46076Dr. Dolittle 4 (2008) [Video] 
Dr. Dolittle: Tail to the Chief n
minih85633minih85633Tak neváhej a toč ! (1995) [TV pořad] 
Tak neváhej a toč ! n
minih2818minih2818Aljaška (1996) 
Alaska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
6   - green-tea
2   - M.A.G.
4   - REKBRIT
2   - kali.4
3   - meduska
10 - miroslav22
10 - Gremmie
4   - jambroz58
9   - dorothea
5   - 5000

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

10 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 12:55

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141651
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130344

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.413/0.392