Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu The Philadelphia Story
Zámožná podnikatelka z Philadelphie, Tracy Lord, krátce po svatbě vyhodí z domu svého světáckého manžela C. K. Dexter Havena. O dva roky později si má vzít úctyhodného George Kittredge. Mezitím Dexter našel práci v bulvárním časopise Spy. Den před svatbou přijíždí Dexter, pisálek Mike Connor a fotografka Liz Imbrie do Tracyina sídla, aby slavnou událost překazili.(oficiální text distributora)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu The Philadelphia Story
Panovačná a rozmazlená celebrita, Tracy Lordová se chystá podruhé vdát, její manžel se má stát nudný a nevýrazný Georg Kittredgem. Příprav se účastní i reportér Mike Connor, který o ní má o svatbě informovat své čtenáře. Tracy skončí v jeho náručí. Je zde přítomen i její první manžel Dexter Haven, ke kterému se nakonec Tracy vrací.
Tato původně satirická a komediální divadelní hra, uváděná na Brodwayi, byla psána přímo pro herečku Katharine Hepburnovou. Ta koupila práva ke zfilmování, sama si vybrala si režiséra George Cukera a zasadila se i o obsazení hvězd Cary Granta, Jamese Stewarta a Johna Howarda.


Autor: Hugin

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zelený led (Green Ice)

Zelený led
Green Ice

Naposled navštívené:
Zelený led (Green Ice)

Zelený led
Green Ice