Zari
ohodnotit

Ponorka U 864

Boot U 864

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
49 minut

Komentáře k filmu Ponorka U 864

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
servac
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Doplňující informace
Čtvrtého prosince 1944 –   na tajnou schůzku míří   smrtonosná dodávka. Toto byl   začátek mise, která měla   měnit výsledek války. Mise   dostala název operace   Caesar.
Ponorka U 864   nebyla jen obyčejnou   ponorkou, měřila téměř 90   metrů a byla naplněna   tajným nákladem. A právě   tak vzácný byl lidský   náklad: němečtí a   japonští vědci a   konstruktéři. Byli poslední   Hitlerovou nadějí na   zvrácení výsledku války.   Úkol byl jasný – za   každou cenu musí tito muži   a náklad doplout do   japonských průmyslových   středisek. Muži na palubě   věděli, že to bude   nebezpečná plavba. Cesta   severním Atlantikem byla   velmi riskantní podnik.
Na palubě ponorky, byly   zabaleny do dřevěných beden   s nápisem Přísně tajné,   tryskové motory pro první   úspěšné tryskové letouny   vyvinuté firmami Junkers, BMW   a Messerschmidt.
  Převzato s   různých zdrojů.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bohdana Majda

Majda Bohdana

Naposled navštívené:
Bohdana Majda

Majda Bohdana