Zari
ohodnotit

Osamělý jezdec Buchanan

Buchanan Rides Alone

Další název:
The Name's Buchanan
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
80 minut

Komentáře k filmu Osamělý jezdec Buchanan

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
jarda53
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.3.2021
Tom Buchanan se vrací do   Texasu ve chvíli, kdy byl   zabit syn soudce Simona Agry.   K vraždě se přiznal   mexikánec Juan de la Vega.   Oba jsou zajištěni a jak si   všichni obyvatelé přejí,   mají být i pověšení.   Soudce přistoupí na radu,   která mu pomůže stát se   třeba i guvernérem a soud   probíhá podle pravidel.   Šerif, který hraje špinavou   hru, přibývají mrtví a Tom   a Juan jsou chvíli nahoře a   chvíli dole ale hlavně jde o   50 tisíc dolarů, pro které   mnozí zemřou...
RwlBem
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.2.2020
Western,
svým úhlem náhledu   vybočující z většinového   schématu. Místo   přímočaré dějové linky   tu máme arénu plnou intrik,   kde se poněkud nečekaně   místo pistolníka hlavním   hrdinou stává zbabělý a   jednodušší majitel hotelu,   který donáší oběma   soupeřícím stranám,   zatímco hrdina je víceméně   vlečen událostmi proti své   vůli. Jaký je ve   skutečnosti   "pistolník",   dokresluje scéna k závěru,   kdy si ani nevšimne že mu   došly náboje... V ději jsou   z mého pohledu různé   nezodpovězené momenty a   nejedné scéně chybí   očekávaný akcent, takže   oceňuji spíše svérázné   vybočení z řady, než   zajímavost.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama