reklama
 
ohodnotit

O princi se železným srdcem

Три толстяка

Další název:
Tři tlouštíci; Tri tolstyaka; Three Fat Men
Země:
Rok:
1966
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu O princi se železným srdcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2011
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.12.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.9.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
jiriryba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36664minih36664Porota (2003) 
Runaway Jury n
minih10552minih10552Konto separato (1997) 
n
minih24847minih24847Zlatá svatba (1972) 
n
minih7348minih7348Emil z Lonnebergy (1975) [TV seriál] 
Emil i Lönneberga n
minih32103minih32103Arizona Dream (1993) 
Arizona Dream n
minih3195minih3195Arabela (1980) [TV seriál] 
Arabela n
minih43776minih43776Komisař Maigret zuří (1963) 
Maigret voit rouge n
minih25557minih25557Život je krásný (1997) 
La vita é bella n
minih12732minih12732Modrá laguna (1980) 
The Blue Lagoon n
minih25038minih25038Nadaný žák (1998) 
Apt Pupil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67 %
7   - green-tea
9   - mia
5   - Faye
6   - R.RICKIE
7   - michal33
9   - Area
7   - Zdenek13
8   - tvo
7   - PetrB.
2   - jiriryba
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147223
Osobností: 624219
Fotografií: 557047
Plakátů: 264522
Obsahů a biografií: 135037

Poslední komentáře

Žralokonádo (2013) [TV film]

Žralokonádo
Jsem na rozpacích. Buď je to   neskutečná hovadina, nebo si   z nás tvůrci neskutečně   utahují. Pokud to má   sloužit jako výsměch   divákům, povedlo se to na   sto procent.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 1 / 10

Zombie: Ostrov smrti (2006) [Vid...

Zombie: Ostrov smrti
Tak nevím. Zápletka není   zasa tak špatná, ale to   jednání postav! To snad   chovanci z ústavu měly   vycházku nebo co. Na   hodnocení nepřidají ani ty   kýčovité dialogy.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 1 / 10

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Naprostá rádoby vtipná   hovadina, kde o dobrý vtip   nezavadíš. Tenhle film   dělá ostudu žánru   parodií. Stejně hrozný,   jako Diaster movie.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 1 / 10

Scary Movie 5 (2013) [2k digital...

Scary Movie 5

Scary Movie 5
Tak je jasné, že série   Scary Movie má už to   nejlepší za sebou a tenhle   film je jen takový lehčí   odvar. Nicméně několik   hodně více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Červený trpaslík - Zpátky na Zem...

Červený trpaslík - Zpátky na Zemi
Naprostý propadák s   příběhem vycucaným z   prstu. Původním dílům se   to rovnat nemůže ani   náhodou. Ani jako skalní   fanda Trpaslíka nemůžu dát   víc hvězdiček.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.197/0.162