reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Neuvěřitelný Hulk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.6.2008
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2012
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.3.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.12.2010
Lucaso21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38062minih38062Rio Lobo (1970) 
Rio Lobo n
minih79943minih79943Méďa (2012) 
Ted n
minih45594minih45594Zohan: Krycí jméno Kadeřník (2008) 
You Don't Mess With The Zohan n
minih42363minih42363Texaský masakr motorovou pilou: Počátek (2006) 
The Texas Chainsaw Massacre : The Beginning n
minih102207minih102207Já, Frankenstein (2014) [2k digital] 
I, Frankenstein n
minih8719minih8719Sám proti teroru (1988) 
Hero and the Terror n
minih47148minih47148Kopačky (2008) 
Forgetting Sarah Marshall n
minih20872minih20872Sázka na smrt (1988) 
The Dead Pool n
minih29709minih29709Dr. Dolittle 2 (2001) 
Dr. Dolittle 2 n
minih48223minih48223Andělé a démoni (2009) 
Angels & Demons n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
8   - ajaajena
8   - Lienocka22
6   - Charlie35
8   - davidek
9   - Stallone56
8   - KURUAZIE
7   - fidelio
6   - Lucaso21

TV Program

ČT1 - Byl jednou jeden dům (1974) [T...

10:40 - 12:00

66 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Grand Veteran 2018

11:40 - 12:00

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

1 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Nebezpečný příboj (2011) [TV f...

10:20 - 12:15

86 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150681
Osobností: 633988
Fotografií: 574564
Plakátů: 273003
Obsahů a biografií: 138379

Poslední komentáře

Beirut (2018)

Beirut
Příběh se neobvykle   pohybuje na syrové   diplomatické úrovni, což   znamená, že je převážně   konverzační a svým smyslem   pro laiky dosti více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Vražedná terapie (2001)

PROCESOR!

Vražedná terapie
I když budu vypadat hodně   troufale, tak můžu říct,   že sem tu slátaninu pochopil   a přesto(právě proto)   hodnotím, jak hodnotím.   Šéfové více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 3 / 10

Dannyho parťáci 2 (2004)

Přidám

Dannyho parťáci 2
klišé konstatování že na   jedničku to prostě nemá.   Chybí mi větší   propracování děje a   srozumitelnost. Líbil se mi   nápad obsazení Bruce Willise   jako Bruce Willise s Julii   Roberts.

Autor: lion71 | Hodnocení: 6 / 10

Hrdinové ohně (2017)

PROCESOR!

Hrdinové ohně
Film o hrdinech, který není   točený klasickým způsobem.   Není plný klišé „ Dělal   jen svou práci“ a záběry   na americkou vlajku či kecy o   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957)

Co

Dvanáct rozhněvaných mužů
ještě dodat? Snad jen že je   škoda že nezískal i přes   nominace žádné Oskary. Ve   stejné době byl totiž   natočen film Most přes řeku   Kwai.

Autor: lion71 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.136/0.099