reklama
 
ohodnotit

Mladé srdcia

Další název:
Belasé bane; Mladá srdce
Žánr:
Rok:
1952
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
30.12.1952

Celkové hodnocení filmu Mladé srdcia

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.12.2011
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2011
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4005minih4005Bílá nemoc (1937) 
Bílá nemoc n
minih84923minih84923Cherry (2012) [HD CAM (HDTV)] 
Cherry n
minih16240minih16240Polda (1988) 
Cop n
minih22649minih22649Vlkodlak (1941) 
The Wolf Man n
minih22256minih22256Velká filmová loupež (1986) 
Velká filmová loupež n
minih21398minih21398Tři muži a nemluvně (1985) 
3 hommes et un couffin n
minih15100minih15100Ostrov dr. Moreaua (1996) 
The Island of dr. Moreau n
minih18309minih18309Řidič (1978) 
The Driver n
minih22501minih22501Štafle (1974) [TV inscenace] 
Štafle n
minih54933minih54933Pastvina (1990) 
The Field n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
3   - curil
7   - Nasudr
10 - dederon
7   - rosta12
8   - miroslav22
7   - Bape
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147964
Osobností: 626688
Fotografií: 562544
Plakátů: 266850
Obsahů a biografií: 135807

Poslední komentáře

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Frat Party (2009)

Frat Party
Čekal jsem příběh ve stylu   jednoduchých Porky nebo   Prciček, ale tento film je   slabší. Především chybí   humor, i když v jiných   teenager více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Most do života (2016)

Od mostu k mostu

Most do života
Od počátku sledování filmu   jsem se nemohl zbavit dojmu,   že jsem to už viděl. A   nejednou. Dva na mostě   odhodláni skoncovat s   trápením, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.232