reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Letem světem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.4.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.8.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2011
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.1.2006
petruska16
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72874minih72874Hungry Wives (1972) 
Hungry Wives n
minih19466minih19466Spiklenci slasti (1996) 
n
minih72587minih72587Receptář nejen na neděli (1987) [TV cyklus] 
Receptář nejen na neděli n
minih43208minih43208Holky v balíku (2006) 
Material Girls n
minih34720minih34720Devět královen (2000) 
Nueve reinas n
minih46041minih46041Gynekologie 2 (2007) 
n
minih28146minih2814660 sekund (2000) 
Gone In 60 Seconds n
minih38554minih38554Na konci všech válek (2001) 
To End All Wars n
minih15126minih15126Ostře sledované vlaky (1966) 
Ostře sledované vlaky n
minih12949minih12949Mraky odtáhly (1995) 
Kauas pilvet karkaavat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
9   - Robinson
7   - Faye
8   - cerfik
7   - Kycky
7   - Luky
1   - petruska16
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.227/0.208