Zari
ohodnotit

Leo Da Vinci: Mise Mona Lisa

Leo Da Vinci: Mission Mona Lisa

Další název:
Leo da Vinci: Misia Mona Lisa (SK)
Země:
Rok:
2017
Délka:
85 minut

Komentáře k filmu Leo Da Vinci: Mise Mona Lisa

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.6.2019
║Rozpočet EUR10miliónov   ($11miliónov)║Tržby   Celosvetovo $2,565,000▐   Neviem ale už tých animákov   je asi už príliš dosť a   hlavne až príliš   schématické na jedno kopyto.   Dobre snaha o zábavnosť,   akú takú animáciu, či   využitie načrtnutej témy   vynálezca juniora tu je ale   viac než slabší priemer to   nedosiahne. /45%/
rimeon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2018
Život plyne do Vinciho:   Leonardo se potýká s jeho   neuvěřitelnými vynálezy,   Lorenzo mu pomáhá a Gioconda   se posmívá. Když do města   dorazí tajemný vypravěč a   mluví o skrytém pokladu,   začíná dobrodružství.

Leonardo je   nejlepší přítel Gioconda   má potíže a on je odhodlán   pomoci jí ven. Mladý génius   přichází s nápadem, který   je stejně bláznivý jako   vzrušující: najít   pirátskou loď, která se   před mnoha lety potopila,   poblíž ostrova Montecristo,   tak získat báječný poklad,   o kterém se říká, že   obsahuje, a vyřeši všechny   z Giocondaových   problémů.

A   tak začíná velké   dobrodružství, které uvidí   skupinu přátel Leonarda   proti gangu antagonistů:   Laury a Gottardo; tři Brandis   a čarodějnice Plinia. Film   také hvězdá tajemná   skupina charakterů, která se   snaží dostat své poklady do   pokladu před Leonardem.

S dvojitými   přechody a represemi,   dobrodružnými záchranami   přátel v potížích a   truhly pokladů, které se   neotevřou, film končí   nečekaným kroucením, které   nás přivádí zpátky do   současnosti.

Celosvětová distribuce   společnosti All Rights   Entertainment

premiera 11.1. 2018

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Niven

Niven David

Sarah Roemer

Roemer Sarah

Luděk Sobota

Sobota Luděk

George Lloyd

Lloyd George

Naposled navštívené:
David Niven

Niven David

Sarah Roemer

Roemer Sarah

Luděk Sobota

Sobota Luděk

George Lloyd

Lloyd George