reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Král Artuš a jeho družina

Camelot

Rok:
1967
Délka:
178 minut
Premiéra v ČR:
14.3.1969

Celkové hodnocení filmu Král Artuš a jeho družina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2008
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
JUMANJI1975
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
CLEP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih117364minih117364Diplomacie (2014) 
Diplomatie n
minih40999minih40999Hadač od Saidovy zahrady (1980) [TV hra] 
Hadač od Saidovy zahrady n
minih29743minih29743Nevěř nikomu! (2000) 
Circus n
minih46558minih46558Admiral Nachimov (1946) 
Admiral Nachimov n
minih2734minih2734Al Capone (1959) 
n
minih25509minih25509Všichni moji blízcí (1998) 
n
minih43637minih43637Wanted (2008) 
Wanted n
minih9564minih9564Jen aby to byla holčička (1986) 
Speriamo che sia femmina n
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih79388minih79388Nezvaný host (2006) 
Open Window n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.9 %
8   - Erkul
8   - curil
8   - clara.bow
6   - Agostino
8   - Zdenek13
6   - Raptor150
6   - korousvacl
5   - JUMANJI197
7   - CLEP

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Ztraceni v Česku: Krize

19:00 - 19:40

22 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140633
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252318
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.55/0.525