reklama
 
ohodnotit

Koulelo se jablíčko [TV seriál]

Rok:
1988
Délka:
8 minut, (20 epizod x cca 8 minut)

Celkové hodnocení filmu Koulelo se jablíčko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Matematicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.8.2007
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2008
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.10.2010
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2013
Petr666222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.6.2016
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.7.2011
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2015
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.6.2010
sitama
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41251minih41251Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit, aneb, Tak to mi ho teda vyndej (2005) [TV film] 
n
minih18496minih18496Sběratel (1965) 
The Collector n
minih31808minih31808Údolí stínů (2002) 
We Were Soldiers n
minih22792minih22792Vrať se do hrobu! (1989) 
n
minih18288minih18288Řeka (1984) 
The River n
minih116118minih116118Zvonilka a piráti (2014) 
Tinker Bell and the Pirate Fairy n
minih48282minih48282Holky fotbal nehrajou (2007) 
Gracie n
minih23582minih23582Zámotek (1985) 
Cocoon n
minih44362minih44362Fantom operety (1970) [TV minisérie] 
Fantom operety n
minih42149minih42149Chobotnice (1984) [TV seriál] 
La Piovra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.8 %
9   - Matematick
6   - Faye
9   - rimeon
5   - satyr
7   - smíšek
9   - Persefonia
6   - martik006
5   - Petr666222
9   - hrosik92
7   - Abika
4   - Kiki-Jiki
9   - sitama

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se (1998) [TV cyklus]

11:40 - 12:30

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:40

2 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Roztoužená srdce (2009) [TV fi...

10:20 - 12:15

102 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266440
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.202/0.157