Zari
ohodnotit

Konkurz na rodiče [DVD kinodistribuce]

Další název:
Adopce: Konkurz na rodiče / Adoption: Auditioning for Parenthood
Žánr:
Rok:
2014
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
6.11.2014
„Rodič je ten, kdo vezme dítě do náruče a v té ho chová, dokud nedospěje“

Komentáře k filmu Konkurz na rodiče

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.11.2016
Jako dokument to má solidní   parametry. Název by   napovídal, že půjdu spíše   téma v perspektivě   organizací, které adopci   zprostředkovávají, ale   snímek se snaží o   vytvoření komplexního   obrazu procesu adopce,   včetně vykreslení   rozmanitosti motivů,   průběhu procesu i dalších   osudů. V té observaci a   snaze o nestrannost mi ale   něco chybí nebo přebívá.   Jen nemůžu za Boha přijít   na to co.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.1.2017
Konkurz na rodiče
Uvedeno v rámci nějakého   festivalu v Plzni v kině   Měšťanská Beseda v roce   2016.
Na dokumenty jsem   strašný pes. Jen tak jim   něco neodpustím, na rozdíl   třeba od akčních filmů.   Prostě jakmile se rozhodnete   že natočíte nějaký   dokumentární pořad, cyklus,   prostě cokoliv co má ukázat   diváku nějakou verzi   reality, berete na sebe   strašnou odpovědnost.   Vždyť ať už uděláte   cokoliv a donutíte se na to   někoho kouknout, tak tomu   prostě bude věřit. Alice   Nellis patří mezi   režisérky filmů pro ženy.   My muži se u toho v žádném   případě nepobavíme,   nechápeme ty problémy, a   stejně tak to bylo zde.
Osobně znám holku,   jejíž rodiče si osvojili   celkem tři děcka, takže k   tématu něco vím. V tom   případě jsem ale očekával   trošku víc, něco dalšího   zajímavého, ne jen ukázat   nervózní páry.   Každopádně aspoň ta   diskuze na závěr měla   trochu co do sebe, i když   otázky odpovídaly   atmosféře a byly ryze v   dámských tématech. Já   prostě fakt nechápu, co na   té Nellisce lidi mají,   vždyť je to jedna   průměrná rádoby slaďárna   za druhou...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama