Zari
ohodnotit

Knězovy děti [2k digital]

Svećenikova djeca

Další název:
The Priest's Children; Kňazove deti (SK)
Rok:
2013
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
26.6.2014
„Boží vůle v rukách kněze a bizarní boj s kondomy.“

Komentáře k filmu Knězovy děti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2014
Knězovy děti
Už dlouho jsem si nevyrazil   na rande. Ne někde opíjet   nějakou dívku a nakonec   skončit pod stolem v   hospodě, říkajíc slečně   že s ní domů opravdu   nemohu, protože mám chuť   ještě pokořit pár   dalších pivek. Rande kde se   pije až potom. Až po   nějaké akci. Takže vyrazit   si do kina s krásnou   Kristinou přímo vybízelo.   Navíc když jsem se mohl   vytasat jako intelektuál s   neamerickým filmem.
První zádrhel začal,   když jsem zjistil že   anglické titulky chybí.   Naštěstí jsou si naše   jazyky dosti podobné, takže   se dalo nějakých sedmdesát   procent porozumět, ale   stejnak mi pár džouků   uniklo a občas bylo nezbytné   opítat se mé společnice co   se právě řeší. Protože   ty vážná témata, která   sem tam do vřavy smíchu   vstoupila (a která se dala   očekávat), dávala dost   zabrat. Na druhou stranu   chápu, že kdyby se tvůrci   rozhodli držet jen   vtipkujícího kněze, asi by   si nedokázali udržet takovou   pozornost, jelikož by divák   byl brzy znuděn. Za mě   definitivně doporučuji.
A jak to dopadlo s   dívkou? Samozřejmě že po   představení se vyrazilo na   skleničku. Jenže ona pila   tak pomalu, že v půlce   prvního piva já měl   páté...
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2013
Jak bylo řečeno při   představování filmu:   ,,Cesta do pekla je   dláždená dobrými   úmysly"...
Až na   brutální přechody mezi   komedií a dramatem,   nekoherentností vyprávění,   kolísavou kvalitu humoru a   místy až přílišnou   absurdnost scének lze o   snímku hovořit jen v   superlativech.
Dokonale   vykreslená a kamerou   zachycená atmosféra   malebného dalmáckého   ostrůvku, karikatura   maloměstského života,   církevních poměrů a   dnešní společnosti, to vše   ve skvělé formě.
Svěží balzám na   těžkými tématy omlácenou   duši festivalového diváka!
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.7.2014
Velmi dobrý filmík k   pobavení. Divák si   uvědomuje, mimo jiné, jak   jsou si naše jazyky podobné   (pokud nekouká na dabovaný   film). Je veliká škoda, že   z velmi slušné komedie,   nakonec vzniklo skoro drama a   nakonec tragédie. Tvůrci   snímku měli jednoznačně   zůstat v čistě komediální   poloze. Divák by se více   bavil a i já bych šel s   hodnocením výše.
8731/9223

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:52

34 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Jepice dlouhochvostá, Maďarsko

19:20 - 19:50

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Čtyři noci s Annou (Cztery noce z Anną)

Čtyři noci s Annou
Cztery noce z Anną

Naposled navštívené:
Čtyři noci s Annou (Cztery noce z Anną)

Čtyři noci s Annou
Cztery noce z Anną