reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

K noze, Muchtare!

Ко мне, Мухтар!

Další název:
Ko mne, Mukhtar!
Žánr:
Země:
Rok:
1965
Délka:
79 minut

Celkové hodnocení filmu K noze, Muchtare!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.1.2012
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2008
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.8.2009
jirkami
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
kata18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3319minih3319Atentát (1964) 
Atentát n
minih84596minih84596Smutek sluší Elektře (1947) 
Mourning Becomes Electra n
minih15825minih15825Pirát (1958) 
The Buccaneer n
minih24574minih24574Případ mrtvého muže (1974) 
Případ mrtvého muže n
minih11194minih11194Lassie se vrací (1943) 
Lassie Come Home n
minih16939minih16939Princ a tanečnice (1957) 
The Prince and the Showgirl n
minih63767minih63767Demontáž mostní konstrukce u Žďákova (1964) 
Demontáž mostní konstrukce u Žďákova n
minih9351minih9351Dech života (1987) 
The Living Daylights n
minih73750minih73750Černé ovce (2012) [TV pořad] 
Černé ovce n
minih14508minih14508Nová strašidla (1978) 
I nuovi mostri n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
7   - jarda53
8   - clara.bow
6   - Edward52
8   - melakara
10 - dederon
8   - Area
10 - BlueBull
6   - jirkami
8   - opl
6   - kata18
5   - mirisek
5   - MIGELO26

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

65 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141397
Osobností: 605755
Fotografií: 526193
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.262/0.241