Zari
ohodnotit

Ju-on: Shiroi rôjo

Další název:
Ju-on: White Ghost; The Grudge: Old Lady in White
Žánr:
Země:
Rok:
2009
Délka:
61 minut

Komentáře k filmu Ju-on: Shiroi rôjo

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.5.2020
Kupodivu jsem se v   tom nezamotal, a to ani   když titulkáří udělali   z jedné postavy dvě. Totiž   vraha nazvali jako Atsuku,   ale v novinách o něm píší   jako o Atsujim. Snímek je   svým způsobem opakování   jednoho a téhož, ale   návaznost tu je, protože v   jednom jediném záběru   vidíme ducha Toshia z   předešlé série. To je   však jediná věc, která   sérii a tento film spojuje.   Tudíž se to dalo celé   pochopit. Já to kupodivu   přečkal, i když se tam   skoro nic neděje a za to   musím tu dvacku dát.  
 
 
Robinson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2011
Pátá část japonské   Nenávisti je kritizována za   neoriginálnost a pomalu i   sebevykrádání, já jsem se   však bavil pořád dobře.   Snad každý japonský díl mi   připadá lepší, než ty   americké. Dětské duchy   vystřídala stará babka. Ani   zde nechybí atmosféra a pár   dobrých lekaček, k tomu   příjemná 60ti minutová   stopáž, díky které film   ani nestihne nudit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama