reklama
 
ohodnotit

Jojo [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
5 minut

Celkové hodnocení filmu Jojo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.7.2006
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.8.2008
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.8.2007
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.10.2010
Lpcko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.10.2009
tempuss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2012
Hzabicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13062minih13062Můj táta hrdina (1994) 
My Father, the Hero n
minih110399minih110399Kostěný tomahawk (2015) 
Bone Tomahawk n
minih46904minih46904Lehátko pro osm (2005) [TV film] 
1 transat pour 8 n
minih82553minih82553Důvod zabíjet (1999) 
Spanish Judges n
minih49463minih49463Nelítostný souboj (1975) 
Adieu, poulet n
minih74644minih74644Zlořečení (1981) 
Evilspeak n
minih18402minih18402Sám doma 3 (1997) 
Home Alone 3 n
minih26793minih26793Sňatky z rozumu (1968) [TV seriál] 
Sňatky z rozumu n
minih83040minih83040La cara oculta (2011) 
La cara oculta n
minih30795minih30795Československá spartakiáda 1980 (1980) 
Československá spartakiáda 1980 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 %
5   - hvezdyn
5   - ajaajena
5   - Robinson
4   - Faye
6   - meduska
10 - Lpcko
6   - tempuss
4   - Hzabicka

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:25 - 16:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Letadlová loď Enterprise (2006...

16:30 - 17:25

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Případy pro Lauru (2014) [TV s...

15:55 - 16:57

47 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:45

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145325
Osobností: 618571
Fotografií: 544045
Plakátů: 260353
Obsahů a biografií: 133279

Poslední komentáře

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Texaská pustina uzavřená   vysokým plotem se žijícími   lidmi společností   označených za vyděděnce.   Poušť a s tím spojený   nedostatek vody více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Smrtící andílci (2002)

Smrtící andílci
I na céčkový film je to   špatný. Nesmyslný děj je   splácaný ze všech možných   akčních filmů, a to nejenom   asijských. V akčních   scénách více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

V západním ráji (1986) [TV epizo...

V západním ráji
Velmi důstojné a povedené   zakončení jedinečného   seriálu. Sun i tentokrát   perlil drzými hláškami "Tak   to ty stojíš v čele těch   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sairat (2016) [DCP]

Sairat
Film má dvě hodně   rozdílné části. První   část je velmi romantická a   navíc vtipná - mladí lidé   se zamilují a prožívají   krásné chvíle více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Krokodýlové z předměstí (2009)

Krokodýlové z předměstí
Film se, kterým je naprosto   zbytečné ztrácet čas.   Němci nikdy neuměli točit   filmy pro mládež. Velmi   slabý děj s spoustou   umělotin a více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.353/0.308