Zari
ohodnotit

Inga Lindström [TV seriál]

Moře lásky: Vytoužený Marielund (2004) - 1. díl

Inga Lindström - Sehnsucht nach Marielund

Další název:
Túžba po Marielunde (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
87 minut
„Tragická událost v minulosti brání mladé ženě, aby navázala nový vztah. Až v okamžiku, kdy se rozhodne, že se osudu postaví čelem, dostává její život správný směr…“
Popis / Obsah / Info k filmu Moře lásky: Vytoužený Marielund
Krásna letuška Lena sa po dlhých rokoch vracia domov do krásneho prostredia Marielund. Prežila tam krásne detstvo, ale naposledy ju tam stretlo veľké nešťastie, ktoré mala neustále pred očami. Pri jazde na motorke spolu s priateľom havarovali a jej priateľ zahynul. To ju tak poznamenalo, že už neverila, že ešte ju môže niekedy v živote stretnúť ozajstné šťastie. Čo však náhoda nechcela, v čase jej návratu sa do Marielundu vrátil aj Magnus, milý sympatický muž, ktorý tam tiež kedysi ešte ako chlapec žil. Ich prvé nečakané stretnutie oboch tak poznamenalo, že bolo jasné, že to nebola náhoda, ale jednoducho osud. A začal krásny romantický príbeh.


Autor: Nasudr

Popis / Obsah / Info k filmu Moře lásky: Vytoužený Marielund
Mladá letuška Lena se po letech vrací domů, ačkoliv její vzpomínky na čas strávený zde mají trpkou příchuť. V jejich penzionu se zatím ubytuje Magnus Jacobsson, který přijel vyřešit záležitost prodeje nedalekého sídla Marielund. Seznámí se s Lenou a brzy zjistí, že jeho city k ní jsou více než přátelské. Lena by jeho lásku opětovala, v cestě jim však stojí mnoho překážek. Magnus je ženatý a Lenu tíží temná minulost spojená s Marielundem.

ZDROJ: Obal DVD


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Moře lásky: Vytoužený Marielund
Atraktivní Lena Lagerberg žije ve Stockholmu a pracuje jako letuška. Přestože létá po celém světě, ve svém rodném městě Schären, kde stále žije její rodina, už nebyla spoustu let. Přes její minulost leží temný stín, který Leně brání vrátit se domů a ona se bojí, že by návrat do sídla Lagerbergových mohl otevřít staré rány. A přece jednoho dne nastane situace, která si její návrat vyžádá. To když se její otec Björn, který provozuje společně s rodinou její sestry Ingrid malý hřebčín s prázdninovým penzionem, těžce zraní na lodi. Radost ze shledání je veliká, přesto Björn cítí, že se jeho dcera ještě stále nedokázala vyrovnat s minulostí a její návrat je pouze dočasný. A není sama, koho minulost těžce poznamenala. Její babička Elinor Frödin, která žije v sousedním, nádherném sídle "Marielund", se snaží Leně vyhýbat jak jen je to možné.
Jenže právě u ní je přes prázdniny ubytován pohledný architekt Magnus Jacobsson se svou jedenáctiletou dcerou Emmou. Hned při prvním setkání to mezi ním a Lenou pořádně zajiskří, jenže žádný z nich se nechce ke svým citům přiznat. Lena se bojí otevřít hlubokým citům ze strachu, že by mohla milované opět ztratit, Magnus proto, že je ženatý. Přesto oba cítí, že jsou k sobě neodolatelně přitahováni a když se jednoho dne setkají u malebných jezer ležících poblíž usedlosti Lagerbergových, je jasné, že je to láska. Situace se začne komplikovat poté, co se Lena přece jen setká s babičkou Elinor. Temné tajemství, které je spojuje, je pro Lenu stále ještě noční můrou. Komplikuje se také její vztah s Magnusem, a to všechno ji nakonec vede k rozhodnutí odjet. Ale pak se jednoho dne ztratí během vyjížďky malá Emma.
Magnus a Lena se ji okamžitě vydají hledat. Jejich láska musí toho dne podstoupit velmi neobvyklou zkoušku.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - 1883 (2021) [TV seriál]

21:55 - 22:49

1 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

21:00 - 22:05

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

21:40 - 22:50

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Kriminálka Kraj (2022) [TV ser...

21:40 - 22:40

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Podzim Čejenů (Cheyenne Autumn)

Podzim Čejenů
Cheyenne Autumn

Naposled navštívené:
Podzim Čejenů (Cheyenne Autumn)

Podzim Čejenů
Cheyenne Autumn