reklama
 
ohodnotit

Herkules

Hercules

Další název:
Ercole
Rok:
1983
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Herkules

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
3.9.2012
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2012
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.12.2014
vlk1410
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.2.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.11.2006
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.3.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2009
peprz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.10.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2012
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2009
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Kralicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29997minih29997Smlouva s vrahem (1990) 
I Hired a Contract Killer n
minih41494minih41494Stopař duchů (2005) 
Chasing Ghosts n
minih52840minih52840Chuť leta (2009) [TV film] 
n
minih37137minih37137Těžký prachy (2002) 
Run for the Money n
minih12193minih12193Mazací hlava (1977) 
Eraserhead n
minih34750minih34750Hlava v oblacích (2004) 
Head in the Clouds n
minih110752minih110752Šťastný Luke - Bratři Daltonové na svobodě (1983) 
Les Dalton en cavale n
minih43542minih43542Dům hrůzy (1959) 
The House on Haunted Hill n
minih9336minih9336Jako zabít ptáčka (1962) 
To Kill a Mockingbird n
minih10264minih10264Klec bláznů (1978) 
La Cage aux folles n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Herkulova dobrodružství (1985)

 Herkulova dobrodružství (1985)
Herkulova dobrodružství n
Le avventure dell'incredibile Ercole
Žánr: dobrodružný / fantasy
Země: Itálie / Spojené státy americké / Nizozemsko
Režie: Luigi Cozzi

(pokračování)

Hodnocení filmu

45.7 % (14)
2   - SvoKar
6   - curil
10 - FrankieOnd
5   - vlk1410
2   - AGAMEMNON
4   - catamount
1   - kali.4
4   - R.RICKIE
2   - peprz
5   - Kycky
6   - MaKy92z
7   - rika-ml
5   - Bimbaša
5   - Kralicek

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

59 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.242/0.199