reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Jiří Kodet pohledem Věry Chytilové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2012
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.3.2008
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24484minih24484Tajemství krve (1953) 
n
minih2878minih2878Americká Yakuza (1994) 
American Yakuza n
minih48488minih48488Báječný svět shopaholiků (2009) 
Confessions of a Shopaholic n
minih33870minih33870Roxy Music / Live At The Apollo (?) 
n
minih15467minih15467Partie krásného dragouna (1970) 
n
minih2918minih2918Americký Tiger (1990) 
American risciò n
minih2809minih2809Alice Cooper: Welcome to my Nightmare (1975) [TV koncert] 
Alice Cooper: Welcome to my Nightmare n
minih54825minih54825Sirotek (2009) 
Orphan n
minih25918minih25918Válečný vůz (1967) 
The War Wagon n
minih3086minih3086Nemáte ani zdání (1980) 
Vam i ně snilos n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - Erkul
6   - Agostino
8   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
10 - satyr
7   - Tominko
6   - Bogy

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

22 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Postřehy odjinud (1993) [TV cy...

05:50 - 05:59

2 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

03:50 - 06:15

122 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141501
Osobností: 606118
Fotografií: 526397
Plakátů: 253880
Obsahů a biografií: 130275

Poslední komentáře

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Bezva ženská na krku
Celkem milá a příjemná   letní komedie, ale nic co   vás posadí na zadek. Body   přidává nádherná Petra   Hřebíčková

Autor: Duri86 | Hodnocení: 7 / 10

Jonestown - Život a smrt v Chrám...

Smrtelně nebezpečná touha po mesiášovi...

Jonestown - Život a smrt v Chrámu lidu
Dokument je to, svou formou,   televizně konvenční,   (mluvící hlavy, kombinované   s dobovými záběry), ale   mrazí z něj fest. Je o   více >

Autor: m6k

Polednice (2016)

Půvabný venkovský horůrek.

Polednice
Celovečerní prvotina   režiséra Sádka mě   příjemně překvapila.   Trochu jsem se obával, že to   bude nějaká podobně   rozevlátě rozplizlá více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Hra o jablko (1976)

Hra o jablko
V podstatě stalking ohavné   mužatky Dagmar Bláhové v   podivném melodramatu Věry   Chytilové. S komedií to   nemá společné ničehožnic.   Je to nuda.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Země hojnosti (2004)

Wim, jak za starých časů...

Země hojnosti
Tenhle Wendersův film   přesvědčivě vykresluje, co   s USA, „zemí hojnosti“,   udělal teroristický útok z   11. září. Zasel paranoiu do   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.378/0.343