ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Ivo Lukačovič pohledem Jiřího Věrčáka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22856minih22856Vraždící rajčata požírají Francii! (1991) 
Killer Tomatoes Eat France n
minih3172minih3172Apač (1954) 
Apache n
minih29474minih29474Jdi za svým srdcem (2000) 
Where The Heart Is n
minih59281minih59281Potápěj se, Olly! (2009) [TV seriál] 
Dive Olly Dive n
minih17386minih17386Příběhy kačera Daffyho (1990) 
Daffy Duck's Classic Looney Tunes Cartoons n
minih30429minih30429Ďáblovy zuby (1960) 
The Savage Innocents n
minih46720minih46720Na prahu temnot (1987) 
Near Dark n
minih42812minih42812Tma (2005) 
The Dark n
minih47055minih47055Valkýra (2008) 
Valkyrie n
minih49448minih49448Rachel se vdává (2008) 
Rachel Getting Married n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 % (7)
4   - Agostino
6   - REKBRIT
7   - satyr
6   - R.RICKIE
7   - Bogy
7   - uriel
7   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV e...

22:40 - 00:15

72 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Katolická církev - tíživé mlče...

23:45 - 00:40

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Atentát (2015) [TV seriál]

22:40 - 00:00

72 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Poklad z půdy (2018) [TV pořad...

22:40 - 23:55

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161959
Osobností: 655781
Fotografií: 623778
Plakátů: 299794
Obsahů a biografií: 148671

Poslední komentáře

Ohrožení (2020) [TV epizoda]

Ohrožení
Postavy hlavního   dramatického trojúhelníku   mne tak iritovaly, že jsem   díl dokoukala silou vůle.   Dva mužští jak z filmu   Blbý a blbější více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Terminál (2004)

Terminál
Tom Hanks je skvělý ve   všech rolích a utáhl i   tuhle. Catherine Zeta-Jones   jako vždy okouzlující.   Hodně dobrý romanťák.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Křest ohněm (2005)

Křest ohněm
Trošku nevyvážený film.   Bojových scén bylo dost a   slušně vyvedené na   béčkový film. Realita asi   taky zobrazena věrohodně,   ale ty dialogy jsou slabší a   dost to sráží.

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Star Trek: Generace (1994)

Star Trek: Generace
Dobré zakončení kariéry   admirála Jamese Kirka. Povedl   se i záporák a tek je to   správný sci-fi Star Trek.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Americká krása (1999)

Americká krása
Sam Mendes je dobrý režisér   a Americká krása je dobrý   film. Dobře zachycená   deziluze života. Kevin Spacey   byl skvělý.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.147/0.131