reklama
 
ohodnotit

Gabilan - můj nejlepší přítel

The Red Pony

Další název:
Gabilan, mein bester Freund; Můj nejlepší přítel Gabilan
Žánr:
Rok:
1949
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Gabilan - můj nejlepší přítel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2010
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
MIGELO26
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56647minih56647Archiv (2009) [TV film] 
Archiv n
minih25927minih25927Cesta ženy (1974) 
n
minih9598minih9598Jeremy (1973) 
Jeremy n
minih24857minih24857Zpívali jsme Arizonu (1964) 
n
minih17849minih17849Riskantní plán (1993) 
The Real McCoy n
minih40402minih40402Python (2000) [TV film] 
Python n
minih64035minih64035Skandál texaských rozleskávaček (2008) [TV film] 
Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal n
minih22005minih22005V žáru vášně (1992) 
In The Heat Of Passion n
minih3654minih3654Ďáblovy barvy (1997) 
Les couleurs du diable n
minih43914minih43914Dámy a pánové (1965) 
Signore & signori n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (7)
4   - Agostino
6   - rosta12
4   - valentine
4   - opl
5   - MIGELO26
7   - Status
5   - Pefto
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.296/0.251