reklama
 
ohodnotit

Fortunata a Jacinta [TV seriál]

Fortunata y Jacinta

Další název:
Jacinta a Fortunata
Rok:
1980
Délka:
60 minut, 10 x 60 min.

Celkové hodnocení filmu Fortunata a Jacinta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.8.2009
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.8.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.5.2007
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.9.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2018
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2016
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.4.2009
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.10.2007
FORTUNATA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39486minih39486Karlík a továrna na čokoládu (2005) 
Charlie and the Chocolate Factory n
minih33026minih33026Tajomstvo šťastia (1995) [TV film] 
Tajomstvo šťastia n
minih24754minih24754Tři chlapi na cestách (1973) 
Tři chlapi na cestách n
minih20763minih20763Ten svetr si nesvlíkej (1980) 
Ten svetr si nesvlíkej n
minih39749minih39749Motocyklové deníky (2004) 
Motorcycle Diaries n
minih36358minih36358Ohnivý oceán (2004) 
Hidalgo n
minih24355minih24355Ženy v ofsajdu (1971) 
Ženy v ofsajdu n
minih4519minih4519Bouřlivé víno (1976) 
Bouřlivé víno n
minih61353minih61353Cesta řeky k moři (1966) [TV inscenace] 
Cesta řeky k moři n
minih58296minih58296Vilém Rozkoč (1975) [TV inscenace] 
Vilém Rozkoč n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61 % (10)
9   - clara.bow
7   - Angelika28
7   - Faye
7   - lion71
4   - R.RICKIE
8   - Kycky
6   - Milicent
1   - jambroz58
2   - Bogy
10 - FORTUNATA

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

16:20 - 17:15

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.163/0.126