reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Eddie, můj miláčku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38285minih38285Dannyho parťáci 2 (2004) 
Ocean´s Twelve n
minih32847minih32847Černá díra (2001) 
The Void n
minih5744minih5744Čert z Mlýnského vrchu (1954) 
Der Teufel vom Mühlenberg n
minih36295minih36295Doktorská pohádka (1982) [TV inscenace] 
Doktorská pohádka n
minih3435minih3435Babička, táta a já (2005) 
Mi abuelo, mi papá y yo n
minih57760minih57760Oceány (2008) [TV seriál] 
Oceans n
minih43509minih43509Dům hrůzy (1990) [Video] 
The Amityville Curse n
minih33030minih33030Balada o siedmich obesených (1968) [TV film] 
Balada o siedmich obesených n
minih29368minih29368Asterix a Galové (1967) 
Astérix le Gaulois n
minih53543minih53543Andělská zátoka (1963) 
La baie des anges n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 %
3   - Agostino
3   - 10kacka10
7   - sekkos
5   - Collie
5   - Status
5   - Pefto
4   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

28 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

128 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

113 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615139
Fotografií: 539253
Plakátů: 258072
Obsahů a biografií: 132152

Poslední komentáře

V týlu nepřítele (1982)

V týlu nepřítele
V minulosti vždy na výročí   konce války přišel do kin   nějaký ten fiolm o   osvobození či osbobozování   Evropy od nacismu. Ty filmy   byly více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 5 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Alien: Covenant

Vetřelec: Covenant
Áno uznávam... logickosť   scenára a celkovo jeho   nekreativita (Zasa nová   planéta, znova hlúpa   posádka, nerozvíjanie   univerza více >

Autor: bobo336 | Hodnocení: 8 / 10

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Kdysi jsem film asi 2x viděl.   pád na dno jednoho floutka co   umí basket a skládá básně   a píše si deník. Čuhne k   jedům (drogy) a on a jeho více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.156/0.122