reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Eddie, můj miláčku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.12.2008
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Pefto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
ivetkaa777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih43784minih43784Agnes (1995) 
Agnes n
minih35810minih35810Agent z Hong Kongu (2001) 
Dak miu mai shing n
minih5780minih5780Ďáblovo oko (1966) 
Eye of the Devil n
minih54740minih54740Galimatyáš (2009) 
Micmacs a tire-larigot n
minih49437minih49437Babylon 5 (1994) [TV seriál] 
Babylon 5 n
minih2771minih2771Alena (1947) 
n
minih48049minih48049Po přečtení spalte (2008) 
Burn After Reading n
minih39309minih39309Andělé s ocelovým hlasem (2004) 
Iron Jawed Angels n
minih2489minih2489...a život jde dál... (1935) 
...a život jde dál... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.7 % (7)
3   - Agostino
3   - 10kacka10
7   - sekkos
5   - Collie
5   - Status
5   - Pefto
4   - ivetkaa777

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

05:00 - 05:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za vínem: Chile

05:00 - 05:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:10 - 06:05

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:35 - 06:25

97 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.226/0.186