reklama
 
ohodnotit

Dívka se třemi velbloudy

Žánr:
Rok:
1966
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
8.9.1967

Celkové hodnocení filmu Dívka se třemi velbloudy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.2.2014
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.7.2018
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2008
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2014
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.8.2008
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.6.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2009
59vp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.1.2013
Martin35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33989minih33989Táta na plný úvazek (2004) 
Jersey Girl n
minih19754minih19754Irène et Fred (1984) [TV film] 
Irène et Fred n
minih88456minih88456Pygmejovia – deti džungle (2011) [DVD] 
n
minih38555minih38555Netvor z Černé laguny (1954) 
Creature from the Black Lagoon n
minih24791minih24791Ve znamení Tyrkysové hory (1977) 
Ve znamení Tyrkysové hory n
minih5034minih5034Cesta do pravěku (1955) 
Cesta do pravěku n
minih78677minih78677Snil jsem pod vodou (2008) 
J'ai ręvé sous l'eau n
minih119523minih119523Dárce (2014) [2k digital] 
The Giver n
minih127751minih127751Zamilovaní rivalové (2014) 
Platinum the Dance Movie n
minih51491minih51491Matchless (1967) 
Matchless n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 % (14)
8   - curil
6   - Erkul
2   - Pitryx
7   - green-tea
8   - hvezdyn
7   - Frolíček
7   - Petra.Barb
8   - Misantrop
7   - melakara
6   - satyr
6   - nick4
7   - rosta12
8   - 59vp
7   - Martin35
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.31/0.272