Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dirty Girl

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Yahis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Dirty Girl (2010)
Šel jsem do toho s   nejistotou, že to bude   pubertální slátanina, ale   omyl! Dirty Girl je   příjemnej road trip se   spoustou nádherný hudby,   kterej Vás rychle vtáhne do   děje. Příběh, kterej ve   Vás probudí emoce. Film o   přátelství a o dlouhé   cestě dvou lidí, kteří   jsou tak odlišní, ale   vlastně úplně stejní.
Konkrétně vyzdvihnu jen   jednu věc, která se mi asi   nejvíc líbila. Když   Danielle poprvé přišla do   speciální třídy a setkala   se tam s Clarkem s kterým   utvořila dvojici a jako   domácí úkol dostali   balíček s moukou, který   představoval dítě a o   který se jako rodiče měli   starat. Nakreslili mu   obličej, pojmenovali ho Joan   a i když se na to potom když   odjeli mohli vykašlat, tak   Joan všude brali sebou a byla   to vlastně věc nebo jedna z   věcí která Danielle a   Clarka spojovala.
Juno   Temple byla úžasná, má v   sobě cosi kouzelnýho. Jeremy   Dozier byl správnej a Milla   Jovovich tomu dodávala švih.   Co víc říct, moc pěknej   film. (Doporučuji v   původním znění)
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2012
Dvojka...
Konečně komedie která mě   pobavila.Opět ve stylu road   movie.Juno Temple mě mile   překvapila a bavila celej   film,její hlášky co jí   lítaly z huby byly   perfektní,navíc jí to tady   moc seklo,prostě sprostá   kočka.Moc se mi líbil i   Jeremy Dozier který hrál   jejího přitroublého gay   kámoše,tady ho perfektně   nalíčili a udělali z něj   odpudivého bastíka.Musím   taky zmínit štěk Milly   Jovovich která hrála její   trošku debilní matku.
Daniella je školní coura   a vůbec si s tím neláme   hlavu,a tak se jednoho dne   dostává do třídy pro   zlobivé žáky,tady se   seznamuje se zamindrákovaným   Clarkem,který je gay,miluje   zpívání a sám sobě nechce   přiznat čím je:)A tahle   naše nesourodá dvojice se   výdává na cestu za   hledáním Daniellina   otce....
Výborné já   se bavil a doporučuji   dál.Dávám 8,a někdy   určitě opáčko:)))
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2016
A nájdeme sami seba
Vyzeralo to na ďalšiu   trápnosť, a aké to   prekvapenie. Spočiatku možno   ako klasická sprostá   komédia, ktorá po pár   minútach je celkom zábavná,   potom ktorá sa mení na road   movie a nakoniec už skôr na   drámu. I keď týpek mi   nesadol, Juno bola   fantastická. Celé je to   také zvláštne, že mi to   príde viac zo života ako   všetky tie teen úchylné   komédie či dánske   existenciálne drámy.   Sympatický príbeh zo   života, kde dvaja hľadajú   niečo a nakoniec nájdu sami   seba. Záver bol excelentný s   tou krásnou pesničkou.   Príjemné prekvapenie. Bonus   bolo to vrecko múky, ktoré   menilo svoje nálady a malo to   nádych niečoho mystického

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

17:20 - 18:25

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

17:55 - 18:55

0 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

250 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

50 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Reklama