Zari
ohodnotit

Čínský obchodník

Čung kuo tchuej siao jüan

Další název:
Obchodník z Číny (SK); Zhong guo tui xiao yuan; China Salesman; Chinese Salesmen; Tribal Warfare; Deadly Contract; 中国推销员
Země:
Rok:
2017
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Čínský obchodník

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
corea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.3.2019
Oproti mnoha koprodukcím   výhradně čínský snímek,   který si tak může říct   svůj názor na svět. Pokud   máte problém s názorem, že   by Číňan mohl být   slušnější než Američan,   tak si to samozřejmě vůbec   nepustíte a zůstanete u   osvědčené o dva řády   horší demagogie v   obráceném gardu. Jinak je to   docela solidně zvládnutý   dobrodružný film, který do   ansámblu dostal dvě   zajímavá jména, Seagala a   Tysona. Zvlášť Seagal tam   má jen štěk, nicméně   dostane nečekaně na budku,   což je velmi osvěžující   (a obecně se mi ty bojové   scény líbily). Čínský   hrdina (nevím, proč mu furt   říkají obchodník, když je   to telekomunikační expert)   není žádný Bruce Lee ani   Superman, takže když se   dostane do úzkých, bude si   muset vystačit s odvahou a   profesní šikovností. S   kolegyní zastupují čínskou   firmu, která se má   zúčastnit tendru na   výstavbu telekomunikační   sítě v nějaké africké   zemi, kde právě utichly boje   předchozí občanské války.   Zájemců o zakázku je ale   víc a mír také není v   zájmu všech. Docela pěkně   je zobrazena atmosféra stále   doutnajících sporů v uměle   vytvořených multietnických   státech, panující na mnoha   místech v Africe.   Nenáročná filmová   jednohubka, jejíž zádrhelem   je mírně přepálená   stopáž a naprosto   nevěrohodná romatická   linka.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Nové objevy v Pompejích

11:45 - 12:40

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

0 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Christophe Riandee

Riandee Christophe

Naposled navštívené:
Christophe Riandee

Riandee Christophe